HP Victus 15 vs 16

Hocam ne farkı oluyor ki? Özellikleri neredeyse aynı.
Victus 15 ler 75 watt, Victus 16 lar 120 watt ama tek fark bu değil. Hiçbir şeyi aynı değil.

@YüzbaşıJohnPrice nin yazdıklarını ve önerdiklerini dikkate almanızı tavsiye ederim.

@YüzbaşıJohnPrice Hocam yukarıda ekli Victus 15 14.Nesil intel olduğu için bir ayrıntı kafama takıldı.
* NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8G ve NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6 GB, Intel i7-14650HX veya Intel i5-14450HX işlemci ile birlikte kullanıldığında 135 W değerinde TGP'ye sahiptir.

@YüzbaşıJohnPrice bilgili bir abiye benziyor hocam. Ben de öneri almak isterim.
Önceki mesajı editledim.
Yukarıda bahsi geçen Victus 15 ler arasında 14. nesil intel işlemciye sahip olanlar hakkında farklı durumlar söz konusu olabilir. İstisna bile olsa yine de Victus 15 önermiyorum.

Önceki mesajı editledim.
Yukarıda bahsi geçen Victus 15 ler arasında 14. nesil intel işlemciye sahip olanlar hakkında farklı durumlar söz konusu olabilir. İstisna bile olsa yine de Victus 15 önermiyorum.
Victus 16 yı da önermiyorsunuz sanırım

4060 Victus 15'ler 75W aksi bir durum yok.

100 watt sonrası bir fark yok fakat 15W ta 15Wattır. Zaten o fiyatta daha iyi cihazlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…