HP Victus 15, Windows 11'e geçiş sonrası kasıyor

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya götürdüm PC'yi bana Windows'u iyi kuramamışsın dedi (sürücülerini vs.) Ve Windows kurulumu yaptı. Daha önceden Windows 10 kullanıyordum ve sistem çok hızlıydı. Adam W11 kurdu ve klasöre girerken bile biraz kasıyor. Adama sordum neden W11 kurdun diye. Adam dedi ki AMD sürücülerin bazıları Windows 10 desteklemiyor dedi. Gerçekten böyle bir şey var mı yoksa sizce geri mi geçmeliyim? W11 gerçekten hoşuma gitmedi ve kasma mevcut. Bilgisayarım HP Victus 15.

Windows Update ile AMD Chipset sürücüleri kurulmuyor. Bu konuda yanlış konuşmamış ancak destekte ise sorun yok. Kasması ise ilginç. Sürücüleri direkt Update'e bırakmaması gerekiyor ayrıca. Windows 11'in animasyonları mı yavaş yoksa direkt donma gibi durumlar mı var?

Windows Update ile AMD chipset sürücüleri kurulmuyor. Bu konuda yanlış konuşmamış ancak destekte ise sorun yok. Kasması ise ilginç. Sürücüleri direkt Update'e bırakmaması gerekiyor ayrıca. Windows 11'in animasyonları mı yavaş yoksa direkt donma gibi durumlar mı var?

Direkt donarak açılıyor hafif kasılarak yani. Sürücü kontrolü yaptım ve hepsi güncel. Dosyayı açınca anlık yükleniyor uyarısını görebiliyorsun, bu Windows 10 da yoktu.

Direkt donarak açılıyor hafif kasılarak yani. Sürücü kontrolü yaptım ve hepsi güncel.
Hafif kasılarak dediğine hiçbir şey canlanmıyor. Yavaş olan şeyleri açıkça söylersen yardımcı olabiliriz. Örneğin Windows 11 açıldığında başlangıçta fare donuyorsa sebebi Omen Gaming Hub kuruluysa servis aktif ediliyor ve 1-2 saniyelik donmaya sebep oluyor açıldıktan birkaç saniye sonra. Ancak hafif kasılıyor gibi yorumu boşluğa giden bir yorumdan öteye gitmiyor.

Bozuk bir işletim sistemi olduğu için çok normaldir hocam.
Ya arkadaşım işletim sistemi çıkalı sene olmuş hala bozuk diyorsunuz kullanıyorum ve hiç bir problem yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı