StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Hocam Gaming laptopum var. Victus 15 ben 2 saat açık bıraktım bilgisayarı daha sonra bütün uygulamalar yavaş açılmaya başladı. Mesela Chrome açarken beyaz ekran veriyor ve 3 dakikada falan açılıyor. Daha 2. senesi. Çözümü var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Hocam Gaming laptopum var. Victus 15 ben 2 saat açık bıraktım bilgisayarı daha sonra bütün uygulamalar yavaş açılmaya başladı. Mesela Chrome açarken beyaz ekran veriyor ve 3 dakikada falan açılıyor. Daha 2. senesi. Çözümü var mıdır acaba?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Isı değerleri normalse format at, eğer ısınıyorsa donanıma bakmak lazım. BIOS'ta da yavaş çalışıyor mu?
Isı değerleri normalse format at, eğer ısınıyorsa donanıma bakmak lazım. BIOS'ta da yavaş çalışıyor mu?
StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Lava Catopuma dedi: Isı değerleri normalse format at, eğer ısınıyorsa donanıma bakmak lazım. BIOS'ta da yavaş çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam biosa girmedim ısı değerlerine bakıp geri dönüt vereyim hemen GPU 48 derece gösteriyor hocam
Lava Catopuma dedi: Isı değerleri normalse format at, eğer ısınıyorsa donanıma bakmak lazım. BIOS'ta da yavaş çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam biosa girmedim ısı değerlerine bakıp geri dönüt vereyim hemen GPU 48 derece gösteriyor hocam
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 StandupCobra dedi: Hocam biosa girmedim ısı değerlerine bakıp geri dönüt vereyim hemen GPU 48 derece gösteriyor hocam Genişletmek için tıkla... GPU normal. CPU da bakabilir misin?
StandupCobra dedi: Hocam biosa girmedim ısı değerlerine bakıp geri dönüt vereyim hemen GPU 48 derece gösteriyor hocam Genişletmek için tıkla... GPU normal. CPU da bakabilir misin?
StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 CPU 52 hocam
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 StandupCobra dedi: CPU 52 hocam Genişletmek için tıkla... CPU'da da sorun yok. BIOS'ta yavaş çalışmıyorsa bi format atarsın.
StandupCobra dedi: CPU 52 hocam Genişletmek için tıkla... CPU'da da sorun yok. BIOS'ta yavaş çalışmıyorsa bi format atarsın.
StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #7 Lava Catopuma dedi: CPU'da da sorun yok. BIOS'ta yavaş çalışmıyorsa bi format atarsın. Genişletmek için tıkla... tamam hocam ilk defa format atmış olacağımda vatana götürsem atarlarmı
Lava Catopuma dedi: CPU'da da sorun yok. BIOS'ta yavaş çalışmıyorsa bi format atarsın. Genişletmek için tıkla... tamam hocam ilk defa format atmış olacağımda vatana götürsem atarlarmı
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 StandupCobra dedi: tamam hocam ilk defa format atmış olacağımda vatana götürsem atarlarmı Genişletmek için tıkla... Atarlar. Ama ücret ödersin sanırım. Vatandan mı aldın?
StandupCobra dedi: tamam hocam ilk defa format atmış olacağımda vatana götürsem atarlarmı Genişletmek için tıkla... Atarlar. Ama ücret ödersin sanırım. Vatandan mı aldın?
StandupCobra Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #9 Lava Catopuma dedi: Atarlar. Ama ücret ödersin sanırım. Vatandan mı aldın Genişletmek için tıkla... evt hocam
Lava Catopuma dedi: Atarlar. Ama ücret ödersin sanırım. Vatandan mı aldın Genişletmek için tıkla... evt hocam
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #10 StandupCobra dedi: Tamam hocam ilk defa format atmış olacağımda vatana götürsem atarlar mı? Genişletmek için tıkla... Format atmak kolay evde atarsın boşuna götürme.
StandupCobra dedi: Tamam hocam ilk defa format atmış olacağımda vatana götürsem atarlar mı? Genişletmek için tıkla... Format atmak kolay evde atarsın boşuna götürme.