HP Victus 15'in fanlarını maksimumda kullanmak zarar verir mi?

raxtar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Victus 15 kullanıyorum, ama işlemcı aşırı ısınma problemim var. Omen Gaming hubdan fanları Max seviyeye getirebiliyoruz. Fanlar otomatik ayarda çalışırken işlemci 97 hatta 100 dereceye ulaşıyor. Oyun oynarken fanları Max seviyede kullanmanın bilgisayara etkisi olur mu? Ya da işlemci sıcaklığını nasıl düşüreceğim? Mart ayında satın almıştım.

Fanları maxlayınca 90 derece seviyesinde geziyor tabii bunlar yük altındayken.

Etkiden kastım da zarar verir mi anlamında.

Normal kullanımda rahat 40 50 derecelerde geziyor, sorun yük altındayken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Victus 15 kullanıyorum, ama işlemcı aşırı ısınma problemim var. Omen Gaming hubdan fanları Max seviyeye getirebiliyoruz. Fanlar otomatik ayarda çalışırken işlemci 97 hatta 100 dereceye ulaşıyor. Oyun oynarken fanları Max seviyede kullanmanın bilgisayara etkisi olur mu? Ya da işlemci sıcaklığını nasıl düşüreceğim? Mart ayında satın almıştım.

Fanları maxlayınca 90 derece seviyesinde geziyor tabii bunlar yük altındayken.

Etkiden kastım da zarar verir mi anlamında.

Normal kullanımda rahat 40 50 derecelerde geziyor, sorun yük altındayken.

Hocam zarar konusu şöyle; illaki fan ömrü normalinden daha hızlı tükenecek tir. Bu aylarda sıcaklık değerleriniz normalin bir tık üstünde bence laptop için.

Zarar vermez, verse böyle bir mod olmaz zaten. Donanımları nedir cihazın?
i7 12. nesil
16 gb ram
3050 ti

Hocam zarar konusu şöyle; illaki fan ömrü normalinden daha hızlı tükenecek tir. Bu aylarda sıcaklık değerleriniz normalin bir tık üstünde bence laptop için.
hocam peki çözüm yok mudur yani ben oyun oynamak istemiyorum bunun yüzünden çekiniyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı