HP Victus 16 4060 alınır mı?

ValehogluAze

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 1035g1
İntel (R) UHD Grapics
Merhaba arkadaşlar, aşağıya linkini bıraktığım bilgisayarı almak istiyorum, sizce mantıklı mı? Biliyorum hall sensör sorunu var bu modellerde ama arkadaşım Intel versiyonunu aldı sorun çıkmadı. İnternette okuduğum kadarı ile watt sınırı koyarsak sorun olmuyormuş. Sizce bu laptop alınır mı?

Alınmaz, hall sensör riskli bir cihaz. Watt limiti koysan bile bu sorunla karşılaşma riskin hala var.

Genelde cihaz aşırı ısındığında veya bunun gibi durumlarda hall effect sensör sorunuyla karşılaşılması mümkün. Bu sorunda cihazın sürekli kendini uyku moduna almasına yol açıyor, çözümü nispeten var diyebiliriz fakat yan etkileri de var.

Genelde cihaz aşırı ısındığında veya bunun gibi durumlarda hall effect sensör sorunuyla karşılaşılması mümkün. Bu sorunda cihazın sürekli kendini uyku moduna almasına yol açıyor, çözümü nispeten var diyebiliriz fakat yan etkileri de var.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/hp-victus-16-hall-sensoer-ca lismamasi.3689285/

Ben ağustos'ta Victus 16 kasa bir laptop almıştım soğutucu bile kullanmadan oyun oynuyorum hala bir şey olmadı. Sizce soğutucu alayım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı