P pashabarish Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 İki model arasında kaldım. Fiyat farkı çok yok lakin Ryzen 5'li model ile Intel i5'li model arasında kaldım. Galiba Intel bir program sayesinde işlemcinin performansını arttırabiliyormuş. Bu yüzden çok arada kaldım.
İki model arasında kaldım. Fiyat farkı çok yok lakin Ryzen 5'li model ile Intel i5'li model arasında kaldım. Galiba Intel bir program sayesinde işlemcinin performansını arttırabiliyormuş. Bu yüzden çok arada kaldım.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ekim 2023 #2 i5'li olanı tercih edin hocam.
P pashabarish Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 Kaanolovski dedi: i5'li olanı tercih edin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir nedeni var mı yoksa bahsettiğim nedenden dolayı mı?
Kaanolovski dedi: i5'li olanı tercih edin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir nedeni var mı yoksa bahsettiğim nedenden dolayı mı?