Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 13 Kasım 2023 #21 Xevanior dedi: İnternette attığım modelin testini bulamadım, o yüzden 12500H modeli üstünden gittim. Testin kaynağını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci ile teste tabi tutulmuş onu bile bilmeyip başka bir işlemcinin testine lanse ediyorsun skoru şaka gibi.
Xevanior dedi: İnternette attığım modelin testini bulamadım, o yüzden 12500H modeli üstünden gittim. Testin kaynağını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci ile teste tabi tutulmuş onu bile bilmeyip başka bir işlemcinin testine lanse ediyorsun skoru şaka gibi.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 13 Kasım 2023 #22 Gerek kalmadı, kendim buldum. Technopat'ın videosundan aldım sonucu ve gayet iyi. 13700H Victus'u da geçebilmiş ne hikmetse.
Gerek kalmadı, kendim buldum. Technopat'ın videosundan aldım sonucu ve gayet iyi. 13700H Victus'u da geçebilmiş ne hikmetse.
6 677472 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 947 Çözümler 1 13 Kasım 2023 #23 Her Victus alınmalı mı konusunda çete kavgası çıkıyor tamam alın cihazı yazın klima almanıza gerek kalmaz bir güzel klima ayağına kazıklasınlar sizi benden bu kadar söyleyeceklerim bitti.
Her Victus alınmalı mı konusunda çete kavgası çıkıyor tamam alın cihazı yazın klima almanıza gerek kalmaz bir güzel klima ayağına kazıklasınlar sizi benden bu kadar söyleyeceklerim bitti.