HP Victus 16 8845HS işlemcili model alınır mı?

Hiç duymamıştım böylebi işlemci alınabilir ama 7840 ile çok farkları yok hocam bende de R5 7640HS var limit watt ile aynı olduğu için rahatım sizde nasıl olur bilmem.

Bayağı bir araştırma yaptım hocam işlemci güzel fakat ekrandaki sRGB olayı her yerde farklı ürünlerin kodunu aratıp HP'nin kendi sitesinden bakıyorum harbiden yoruldum bu da %62.5sRGB çıktı maalesef

7840HS ile aynı işlemciler 7840hs'li Nitro 16 tercih etmek daha mantıklı paneli ve soğutması daha başarılı.

Hiç duymamıştım böylebi işlemci alınabilir ama 7840 ile çok farkları yok hocam bende de R5 7640HS var limit watt ile aynı olduğu için rahatım sizde nasıl olur bilmem.

Böyle işlemci bende duymadım fakat bende de Victus var önerebileceğimi sanmıyorum. Fan sesi ve panel olarak diğer Gaming laptoplardan geride bazı modelleride adamakıllı soğutmuyor.

Böyle işlemci bende duymadım fakat bende de Victus var önerebileceğimi sanmıyorum. Fan sesi ve panel olarak diğer Gaming laptoplardan geride bazı modelleride adamakıllı soğutmuyor.

Laptoplarda fan sesi kadar doğal bir şey yok dostum. 90k laptopun sana fan sesini dinletiyim buna para mı veriyorlar dersin. HS model işlemciler ısınan modeller değildir sorun değil. Ülkemize çoğu model laptop gelmiyor 8.nesil AMD işlemcili bir model ama çok revaçta değildi fiyatı yüzünden ve 7840HS ile bir farkı yok. Her sene aynı cihazlar çıkmıyor sende ki cihaz hangisi bilmiyorum ama Victus 15 veya 13.nesil Intel modeliyse memnun olmayabilirsin çünkü gerçekten kötü cihazlar.

Victus zaten alınmamalı. Gündelik işlerde götürür, oyunda zortluyor, denendi onaylandı.

Victus zaten alınmamalı. Gündelik işlerde götürür, oyunda zortluyor, denendi onaylandı.

Marka değil genelde model bazlı bakmak lazım ama artık bende ekran olayları ve kötü desteği yüzünden önermek istemiyorum laptop piyasası artık bitti çok pahalı. Haziran ayında çok uygun fiyatlardaydı maalesef şu cihazlara o paraları vermek kötü.

Soğutmuyor mu bende de Victus var 1 yılı olacak yakında halen doğru düzgün 70leri görmedim bile ki düşük oyunda değil ETS 2 TPM GTA 5 Forza Horizon 4 gibi.

Bayağı bir araştırma yaptım hocam işlemci güzel fakat ekrandaki sRGB olayı her yerde farklı ürünlerin kodunu aratıp HP'nin kendi sitesinden bakıyorum harbiden yoruldum bu da %62.5sRGB çıktı maalesef.

Hocam HP Victus modeli F/P model bir ASUS TUF sağlamlığı var sizin 40 k ya olan 4060 ASUS'ta 4050 hatta 3050 olabilir ama ok sağlam kasası var ve ekranı çok güzel Acer Nitro 5 çok da iyi değil 16 da mesela kasası iyi sayılır ekranı iyi özellikleride iyi F/P sayılır Victus ama ucuz hocam bunlar fiyatı ucuz olduğu için kasası iyi değil ekranı iyi değil ama soğutması gayet iyi 16 modelinin 15 için aynısını diyemem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…