HP Victus 16 açılmıyor

AsakiriMansur

Decapat
Daha fazla  
PUBG oynarken bir anda ekran, güç ışığı komple gitti. Ekran ile güç ışığı yanıp yanıp sönüyor. Güç düğmesine kaç kere bassamda tepki vermiyor. 1 hafta önce de böyle sönüp yanıyordu. Daha sonra açıldıgında işlemciyi 95 derece görünce macunda bir sorun yüksek sıcaklıktan böyle oluyor diye düşündüm. Bakım yaptırdım. Ancak şu an komple gitti. Açılmıyor.

Dosya Ekleri

• 20250124_174018.jpg
    20250124_174018.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 51
Garantisi varsa garantiye gönderin yoksa aşağıdaki işlemi yapın.

Şarj aletini ve bataryayı çıkartıp yaklaşık 10-15 saniye güç düğmesine basılı tutun ardından şarj aleti ve bataryayı takıp tekrar açmayı deneyebilir misiniz.

Garantisi varsa garantiye gönderin yoksa aşağıdaki işlemi yapın.

Şarj aletini ve bataryayı çıkartıp yaklaşık 10-15 saniye güç düğmesine basılı tutun ardından şarj aleti ve bataryayı takıp tekrar açmayı deneyebilir misiniz.
Bakımı bir bilgisayarcıya yaptırdım. Daha öncesinde de kendim içini açıp macun bakımı yapmıştım.Bu durumda garanti bozulurmu bilmiyorum. Şu anda ekran zar zor geldi ve hemen bilgisayarı kapattım. Dediğiniz yöntemi denedim, Ekran ve güç ışığı sönükken güç tuş hiç tepki vermiyor.

Keşke bakımı kendiniz yapsaymışsınız bilgisayarcıda ne olup olmadığı belli olmuyor. Garantisi bozulmuş maalesef.
Ekran ve güç ışığı sönükken güç tuş hiç tepki vermiyor.
Kısa devre yaptıysa içerde elektrik kalması durumunda diye düşünmüştüm ondan dolayı deneyin demiştim.

Bakımı bir bilgisayarcıya yaptırdım. Daha öncesinde de kendim içini açıp macun bakımı yapmıştım.Bu durumda garanti bozulurmu bilmiyorum. Şu anda ekran zar zor geldi ve hemen bilgisayarı kapattım. Dediğiniz yöntemi denedim, Ekran ve güç ışığı sönükken güç tuş hiç tepki vermiyor.
Ben de kendim değiştirdim HP Victus için macunu herhangi bir sıkıntı olmuyor garantide.

Hatta sıcaklıklar fazla diye yolladım servise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı