HP Victus 16 alınır mı?

Yok hocam bulanık değil cansız. Alışmak gerekiyor ama. Her renk bu kadar kötü değil ama iyi de değil.

Hocam ufak bir tiyor vereyim NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsiniz YouTube'dan bakın işinize yarar bende S0057NT var çok güzel renkler veriyor Denetim Masası'ndan daha da güzelleştirdim fark yaratıyor bir deneyin derim.

Hocam zaten sizin kullandığınız cihaz %100 sRGB ve 300 nit panele sahip. Bizimkiler 250 nit ve %45 NTSC yani %60 sRGB. Daha güzel renkler vermesi normal.

Hocam zaten sizin kullandığınız cihaz %100 sRGB ve 300 nit panele sahip. Bizimkiler 250 nit ve %45 NTSC yani %60 sRGB. Daha güzel renkler vermesi normal.

Evet biliyorum NVIDIA Denetim Masası'ndan güzelleştirebileceğini söylüyorum YouTube'dan bakabilirsiniz bayağı fark yaratıyor doygunluğu güzel arttırıyor yazılım her şeye bedel.

Evet biliyorum NVIDIA Denetim Masası'ndan güzelleştirebileceğini söylüyorum YouTube'dan bakabilirsiniz bayağı fark yaratıyor doygunluğu güzel arttırıyor yazılım her şeye bedel.

Yazılım bir yere kadar iş görüyor. AMD Adrenalin üzerinden de değişiklik yapılabiliyor ama ne olursa olsun bir %100 sRGB olmuyor maalesef. Ha bana sorarsanız kötü mü görüntü değil, bunun için vazgeçilinir mi bu cihazdan geçilmez.

Yapalı aylar oldu hocam. Ne kadar ayar yaparsanız yapın renk doğruluğunu dijital olarak sağlamak imkansız.

Yapalı aylar oldu hocam. Ne kadar ayar yaparsanız yapın renk doğruluğunu dijital olarak sağlamak imkansız.

Ama güzelleştirmek imkanlı mesela 250 TL'lik mikrofonu 500 TL'lik mikrofonla eş değer yapabilme şansın var.

Ama güzelleştirmek imkanlı mesela 250 TL'lik mikrofonu 500 TL'lik mikrofonla eş değer yapabilme şansın var.

Doğru ama güzelleşmiş hâli çok kurtarmıyor. Kabul edilebilir minimum seviyeye geliyor.

Hocam bende HP Victus 16 alacaktımda bu görseli görünce bi korktum bu kadar kötü mü gerçekten alınmaz mı?

Hocam bende HP Victus 16 alacaktımda bu görseli görünce bir korktum bu kadar kötü mü gerçekten alınmaz mı?

Ben aldım IPS panel olduğu için sağdaki gibi sıkıntı yok. Ama ne yalan söyleyeyim ilk başta biraz moralim bozulmuştu o kadar araştırdığım laptoptan az kalsın vazgeçecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…