HP Victus 16 alınır mı?

edvinas0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar kaç gündür bütün açılan konulara bakıyorum ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Acer ve HP kavgası son bulmuyor. Neyse kısacası ben bu bilgisayarı almayı kararlaştırdım. Yarın alacağım. Farklı bir fikri olan varsa rica ediyorum söylesin. Bugün son günüm. Artık kesinleştirmek istiyorum. HP Victus 16-E1011NT AMD Ryzen 5-6600H 8GB 512GB RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz DOS 68S27EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Alınır, alternatif olarak bunlara bakabilirsin;

Arkadaşlar kaç gündür bütün açılan konulara bakıyorum ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Acer ve HP kavgası son bulmuyor. Neyse kısacası ben bu bilgisayarı almayı kararlaştırdım. Yarın alacağım. Farklı bir fikri olan varsa rica ediyorum söylesin. Bugün son günüm. Artık kesinleştirmek istiyorum. HP Victus 16-E1011NT AMD Ryzen 5-6600H 8GB 512GB RTX3050Ti 16.1" FHD 144Hz DOS 68S27EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu bütçe de Acer vs HP kavgası olamaz çünkü kavgası yapılan cihazlara paran yetmiyor.

HP Victus 16 i5-13500h + RTX 4060'lı bir cihaz aldık arkadaşıma. Cihazın kurulumunu ben yaptım, ilk incelemelerini de ben yaptım. Soğutması ortalama. Herhangi bir laptop gibi. Omen Hub'ı beğendim. Cihazın ekranı da fena değildi. Pil olarak da 70Wh pil koymuşlar -ki bence epey yüksek bir değer-, eğer gücü 10W'a kadar falan düşürülebilirse pildeyken (amaç oyun oynamak değil de film izlemek falan olunca için) 7 saate kadar uzar pili. Yapı kalitesi de fena değil, plastik ağırlıklı bir kasa ama kalitesiz hissettirmiyor.

Cihaz özelinde konuşmuş oldum biraz ama marka genel anlamda aynı kalitede ürün üretiyordur zihniyetiyle bu cihazında alınabilir olduğunu düşünüyorum. Donanım olarak fiyat aralığındakilerin hemen hemen hepsi böyle zaten.

HP Victus 16 i5-13500H + RTX 4060'lı bir cihaz aldık arkadaşıma. Cihazın kurulumunu ben yaptım, ilk incelemelerini de ben yaptım. Soğutması ortalama. Herhangi bir laptop gibi. Omen Hub'ı beğendim. Cihazın ekranı da fena değildi. Pil olarak da 70wh pil koymuşlar -ki bence epey yüksek bir değer-, eğer gücü 10W'a kadar falan düşürülebilirse pildeyken (amaç oyun oynamak değil de film izlemek falan olunca için) 7 saate kadar uzar pili. Yapı kalitesi de fena değil, plastik ağırlıklı bir kasa ama kalitesiz hissettirmiyor.

Cihaz özelinde konuşmuş oldum biraz ama marka genel anlamda aynı kalitede ürün üretiyordur zihniyetiyle bu cihazında alınabilir olduğunu düşünüyorum. Donanım olarak fiyat aralığındakilerin hemen hemen hepsi böyle zaten.

Çok sağ ol dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı