Selam dostum gayet iyi ama bilmen gereken bir şey var bu HP Victus'ların ekranı 250 nit yani maksimum parlaklığı düşük eğer bunu bilerek alıyorsan gözün kapalı al özelileri gayet iyi ama bilmiyorsan git Teknosa'ya bak parlaklığı yeterli mi diye sonra üzülürsün parlaklık iyise dediğim gibi direk al.
Selam dostum gayet iyi ama bilmen gereken bir şey var bu HP Victus'ların ekranı 250 nit yani maksimum parlaklığı düşük eğer bunu bilerek alıyorsan gözün kapalı al özelileri gayet iyi ama bilmiyorsan git Teknosa'ya bak parlaklığı yeterli mi diye sonra üzülürsün parlaklık iyise dediğim gibi direk al.
Aldım akşam çünkü benim için parlaklık o kadar önemli değil genelde kapalı alanda kullanıyorum donanımı iyi olsun ve tabii laptopta soğutması iyi olsun yeter.
Bende şuna masaüstü bilgisayar var ve nvidia gtx 1050ti ekran kartı ve i5 7400 işlemci var ve ihtiyacımı çok rahat görüyor ama 5 yıl oldu alalı ekran kartı arıza verdi o yüzden bu bilgisayar fazlasıyla bana yeter aldım yarın kargo dağıtıma çıkacak eğer bir arıza yoksa iade etmem.Daha iyisizi sizin olur umarım
Bende şuna masaüstü bilgisayar var ve NVIDIA GTX 1050 Ti ekran kartı ve i5 7400 işlemci var ve ihtiyacımı çok rahat görüyor ama 5 yıl oldu alalı ekran kartı arıza verdi o yüzden bu bilgisayar fazlasıyla bana yeter aldım yarın kargo dağıtıma çıkacak eğer bir arıza yoksa iade etmem. Daha iyisizi sizin olur umarım