Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #11 furyzstko dedi: Ne alabilirim peki 26k 27k 28k civarı bi fiyata ? Peki bunu neye göre söylüyorsun kendin mi kullandın yoksa özelliklerden mi baktın Genişletmek için tıkla... Özelliklerden zaten forumda çokça önerilen bir laptop.
furyzstko dedi: Ne alabilirim peki 26k 27k 28k civarı bi fiyata ? Peki bunu neye göre söylüyorsun kendin mi kullandın yoksa özelliklerden mi baktın Genişletmek için tıkla... Özelliklerden zaten forumda çokça önerilen bir laptop.
F furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #12 Ciritica dedi: Özelliklerden zaten forumda çokça önerilen bir laptop. Genişletmek için tıkla... Ama bak farkettiysen bu konuya cevap veren 9 kişiden 8 i önermiyor benim ilgimi bu çekti
Ciritica dedi: Özelliklerden zaten forumda çokça önerilen bir laptop. Genişletmek için tıkla... Ama bak farkettiysen bu konuya cevap veren 9 kişiden 8 i önermiyor benim ilgimi bu çekti
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #13 furyzstko dedi: Ama bak farkettiysen bu konuya cevap veren 9 kişiden 8 i önermiyor benim ilgimi bu çekti Genişletmek için tıkla... Madem öyle daha iyi bir model önersinler bakalım.
furyzstko dedi: Ama bak farkettiysen bu konuya cevap veren 9 kişiden 8 i önermiyor benim ilgimi bu çekti Genişletmek için tıkla... Madem öyle daha iyi bir model önersinler bakalım.