HP Victus 16 alınır mı?

yasek1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bu laptopu almayı düşünüyorum ancak HP'lerde olan limit sorunu nedeniyle biraz şüphelerim var. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

2 yıldır Hp victus 15 fa modelini kullanıyorum muhtemelen 3 aşağı 5 yukarı aynıdır ben pil sorunu dışında bu süreçte başka beni tatmin etmeyen bir olayı olmadı genel olarak günlük kullanıyorum oyun oynuyorum ders çalışıyorum benim işimi görüyor ama dışarı götürecekseniz kesinlikle bu bi bilgisayarı önermiyorum ekstra olarak eğer ders çalışacaksanız ben ne zaman kağıda yazmaya başlasam ekran titriyor sallanıyor yani haberini veriyim dedim.

Teşekkür ederim bu uygun fiyatlı diye kafama yatmıştı ancak bu limit kafamı karıştırdı hpden daha iyi önerebileceğiniz global bir marka var mı bu fiyat bandında

2 yıldır HP Victus 15 fa modelini kullanıyorum muhtemelen 3 aşağı 5 yukarı aynıdır ben pil sorunu dışında bu süreçte başka beni tatmin etmeyen bir olayı olmadı genel olarak günlük kullanıyorum oyun oynuyorum ders çalışıyorum benim işimi görüyor ama dışarı götürecekseniz kesinlikle bu bir bilgisayarı önermiyorum ekstra olarak eğer ders çalışacaksanız ben ne zaman kağıda yazmaya başlasam ekran titriyor sallanıyor yani haberini veriyi

2 yıldır HP Victus 15 fa modelini kullanıyorum muhtemelen 3 aşağı 5 yukarı aynıdır ben pil sorunu dışında bu süreçte başka beni tatmin etmeyen bir olayı olmadı genel olarak günlük kullanıyorum oyun oynuyorum ders çalışıyorum benim işimi görüyor ama dışarı götürecekseniz kesinlikle bu bir bilgisayarı önermiyorum ekstra olarak eğer ders çalışacaksanız ben ne zaman kağıda yazmaya başlasam ekran titriyor sallanıyor yani haberini vereyim dedim.

Oyunlarda hiç FPS sorunu yaşadınız mı?

Teşekkür ederim bu uygun fiyatlı diye kafama yatmıştı ancak bu limit kafamı karıştırdı HP'den daha iyi önerebileceğiniz global bir marka var mı bu fiyat bandında.

Oyunlarda hiç FPS sorunu yaşadınız mı?

FPS kısmına çok dikkat etmedim ama RDR2, GTA 5, Valorant, Fortnite gibi oyunlarda kasmadan oynadım ama full ayarlarda oynamadım tabii ki orası da ayrı mesele genel olarak 70 80 altı görmezsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı