HP Victus 16 alınır mı?

normalbiradam456

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Laptop
CPU: Ryzen 5 7535HS
RAM: 16 GB
Disk: 512 GB SSD

Bu iki modelden birini almayı düşünüyorum, bütçem 35k ve en fazla bu kadar çıkabildim. İkinci linktekini düşünüyordum. Sizce alınır mı? Bir yakınımda Victus var ve gayet memnun fakat emin olamadım.

Hall sensör sorunu var bu zamanlarda alınmaz.

Donanımsal olarak iyi ancak Hall sensörü problemi çoğunlukla baş gösteriyor. Kimisi bende olmadı dese de çoğunluk bu hatadan muzdarip.

attığın linkteki laptop vardı bende daha 2-3 gün önce servise kargoladım.

1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat çevremde Hall sensör sorununu yaşayan birçok insan var bence girilmemesi gereken bir risk.

1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat çevremde Hall sensör sorununu yaşayan birçok insan var bence girilmemesi gereken bir risk.
hocam benimde 2 yıla az kaldı garanti bitimine 2 ay kalmıştı önce kendi 512 lik ssdisini bozdu anakart ondan sonra ssd aldım bu sefer düzelir diye ama düzelmedi.durup dururken pc kilitleniyordu hiçbir tepki vermeden.

Hocam benim de 2 yıla az kaldı garanti bitimine 2 ay kalmıştı önce kendi 512'lik ssdisini bozdu anakart ondan sonra SSD aldım bu sefer düzelir diye ama düzelmedi. Durup dururken PC kilitleniyordu hiçbir tepki vermeden.

Zamanında YouTube'da HP Victus bilgisayarlarında yaşanan bir anakart sorunuyla ilgili bir video izlediğimi hatırlıyorum belirli modellerde yaşanıyordu galiba sizin sorununuzda belki ondan olmuş olabilir fakat dediğim gibi uzun süre önce izlediğim için cok bir şey hatırlamıyorum. Onun dışında benim yaşadığım tek sorun bataryasının çok çabuk bitmesi ve adaptöre bağlanan kablonun oturmaması Hepsiburada'dan aldığım için belki teşhir ürünüdür diye çok takmadım önümüzdeki ay bende garantiye göndermeyi planlıyorum.

Ryzen 7 işlemci ile İntel işlemci olanı almayınız.
Ryzen 5 işlemci de sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…