HP Victus 16 alınır mı?

proxoyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, abime laptop bakıyoruz. Nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
R1 dışında hepsinin kronik Hall sensör sorunu var, alınmaz.

Hall sensör sorunlu alınmaz. Bütçe belirtirseniz ona göre öneriler yapabiliriz hocam.

R1 dışında hepsinin kronik Hall sensör sorunu var, alınmaz.
R0045NT modelinde de bu problem mevcut mu? Benim şu anda kullandığım bilgisayar bu model ve henüz bir sorunla karşılaşmadım. Ancak şu ana kadar hiç yüksek performans gerektiren bir oyun da oynamadım, orası da ayrı.

Victus modelleri çok sorunlu şahsımca alınmaz. Onun yerine Acer ya da ASUS bakılabilir.

Victus 16 AMD işlemci serilerinde sorunlar çıktı hocam Victus 15 modellerinde ısınma harici bir şey görmedim.

Victus 16 Intel işlemci serilerinde sorun çıkmadı mı? Merak ettiğim için soruyorum. Ben de R0045NT modelini kullanıyorum, i5 13500H vs RTX 4060 olan. Şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Victus 16 Intel işlemci serilerinde sorun çıkmadı mı? Merak ettiğim için soruyorum. Ben de R0045NT modelini kullanıyorum, i5 13500H vs RTX 4060 olan. Şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Intel'i hatırlamıyorum hocam, AMD çok ısındığından kaynaklı sorun patlak verdi diye biliyorum.

Edit: Bir de HP'nin anakart tasarımı sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…