meliih TAFA Zeptopat Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 5 30 Ağustos 2025 #11 merabaamet dedi: Hall sensör sorunlu alınmaz. Bütçe belirtirseniz ona göre öneriler yapabiliriz hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bende Victus almayı dusunuyordum ama Hall sensoru can sıkıcı gıbı duruyor bütçem 30-40k arası yazılım ve oyun için alıyorum tavsıyelerın nelerdir?
merabaamet dedi: Hall sensör sorunlu alınmaz. Bütçe belirtirseniz ona göre öneriler yapabiliriz hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bende Victus almayı dusunuyordum ama Hall sensoru can sıkıcı gıbı duruyor bütçem 30-40k arası yazılım ve oyun için alıyorum tavsıyelerın nelerdir?
2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 602 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #12 merabaamet dedi: Victus 16 AMD işlemci serilerinde sorunlar çıktı hocam Victus 15 modellerinde ısınma harici bir şey görmedim. Genişletmek için tıkla... Isınmadan yanada gayet güzel benim işlemcim AMD değil i7 13700H.
merabaamet dedi: Victus 16 AMD işlemci serilerinde sorunlar çıktı hocam Victus 15 modellerinde ısınma harici bir şey görmedim. Genişletmek için tıkla... Isınmadan yanada gayet güzel benim işlemcim AMD değil i7 13700H.