HP Victus 16 alınır mı?

Bütçe
100.000
Alınır mı sizce? Üniversite de kullanmak için alacağım. Oyun da oynarım arada

Fiyatına göre bilmem çok değişken bir soru. F/P ürünlerde var onun için soruyorsanda watt değerlerini yüksek tutyorlar. Benim 3050 Ti GPU'lu Victus 16 da anaksrtta gelen gıcırtı sesi, fanlardan ıslık sesi, saçma sapan hatalar vardır

Alınır mı sizce? Üniversite de kullanmak için alacağım. Oyun da oynarım arada.

Kişinin ne istediğine bağlı. Mesela ben F/P olmasına ve büyük ekran olmasına dikkat ederim. Victus 16'da 16.1 ekran var. Diğer F/P modellerde ise 15.6 var. Bazı Victus 16 laptoplarda tek M.2 slotu var. Tek olmamasına dikkat edin. Bütçeniz 100k ise çok fazla tercih yapabileceğiniz laptop var. Bence bir laptop hem küçük olmalı hem de adaptif olabilmeli. Ekran 16.1 olarak uygun bence. Ama bu bütçe için ROG STRIX modellere bakarım. Ekran kartı w değerlerine de dikkat edin.

Evet HP'nin modelleri tek tek patlıyor, şikayet sayısı çok çok az olduğu için söyledim kesin ve net konuşunca laf atanlar oluyor.

R1'de sikayetin az olmasini S1 ve S0 serisine gore daha az satmis olabilecegine bagliyorum sahsen hocam ben, R0 serisinde oldukca fazka sikayet vardi cunku. S1 de cozemeyip R1'de cozmus olmalari kendi topuklarina sıkmıs olmak olur.

R1'de sikayetin az olmasini S1 ve S0 serisine gore daha az satmis olabilecegine bagliyorum sahsen hocam ben, R0 serisinde oldukca fazka sikayet vardi cunku. S1 de cozemeyip r1'de cozmus olmalari kendi topuklarina sıkmıs olmak olur.

Dediğiniz doğru olabilir, R1 ile edindiğiniz kaynakları buraya atar mısınız, ileriki yorumlarım ve konu sahibi bilgilenmesi için iyi olur.

Dediğiniz doğru olabilir, R1 ile edindiğiniz kaynakları buraya atar mısınız, ileriki yorumlarım ve konu sahibi bilgilenmesi için iyi olur.

Çok kaynak yok R1 hakkında. Mavi forumda bu mesajda yaşandığı soylenmis. Onun dışı dedigim durum çevremdeki birisinde oldu. R1 serisinde de var ancak ya cidden daha nadir yada AMD CPU modeller daha göz önünde olduğu icin böyle bir algı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı