Çözüldü HP Victus 16 aygıt yöneticisinde mikrofon gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kgmen51

Hectopat
Daha fazla  
Bugün teslim aldığım HP Victus 16'da Discord indirdiğimde şans eseri mikrofondan sesimin algılanmadığını gördüm, ses efektlerinden mikrofona bakayım derken dahili mikrofonun listede olmadığını, Aygıt Yöneticisi'ni açınca da direkt olarak mikrofonun olmadığını gördüm. Sürücüleri silip yüklememe ve yeniden Windows 10 temiz kurulum yapmama, sürücüleri indirmeden önce ve indirdikten sonra kontrol etmeme rağmen halen mikrofonu göremiyorum, ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2024-02-19 235223.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 107
  • Ek Açıklama 2024-02-19 235250.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 92
Çözüm
Victus serisinin sürücüleri çoğunlukla Windows 10 ile uyumlu değil, yüksek ihtimalle ondan kaynaklı. Hele hoparlör ve mikrofon tarafında çok kişi problem yaşadı Windows 10 kurduğu için. Windows 11 kurarsanız çözülür.
Victus serisinin sürücüleri çoğunlukla Windows 10 ile uyumlu değil, yüksek ihtimalle ondan kaynaklı. Hele hoparlör ve mikrofon tarafında çok kişi problem yaşadı Windows 10 kurduğu için. Windows 11 kurarsanız çözülür.

Çözüm
Şu an Windows 11 indiriyorum fakat Windows 10 bile olsa aygıt yöneticisinde gözüküp de sürücülerin sıkıntı çıkarması gerekmez miydi? Servislik bir olay diye düşünüyordum siz böyle diyene kadar.

Sanmam, Windows 10 büyük problem Victus modellerde. Bir deneyin, yüksek ihtimal çözülecek. Servislik durum olduğunu su an düşünmüyorum. Windows 11 ve sürücü kurulumu yapılıp yine olmaz ise servis son çare.

Windows 11 yükleyip AMD ile sürücüleri kurunca sorun çözüldü, çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…