HP Victus 16 bakım için servise nasıl gönderilir?

emies

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu alalı 9 ayı aşkın süre oldu ve hâlâ bakıma göndermedim. (Biliyorum uzun bir süre) Sanırım 6 ayda bir ücretsiz bakım hakkım var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Gelip bilgisayarı mı alıyorlar kargolamam mı gerekiyor? HP Web sitesinden başvuru benzeri bir form oluşturdum geri dönüş bekliyorum.

Ben bakım yapmıyorlar diye biliyordum, arıza vesaire varsa alıp çözüyorlar. En azından 1.5 2 sene önce ben istemiştim yapmamışlardı. Belki garanti kapsamında yapıyorlardır da laptop bakımını kendiniz de yapabilirsiniz. Bir şeye zarar vermediğiniz sürece kapağını açmak garanti bozmuyor. Termal macun yeniler, fanları biraz temizleseniz yeter, zaten 9 ayda o kadar pislenmemiştir çok tozlu yerde durmuyorsa.

Ben kendim yapabilirim ama halihazırda garanti kapsamındayken termal macun satın almakla veya derde tasaya girmekle uğraşmak istemiyorum. Böyle bir hizmet varken kullanayım diyorum. Yavaştan ızgaranın arası toz öbekleri ile dolmaya başladı ve fan sesi de arttı. Daha fazla artmadan göndereyim diyorum.

Öyle bir hizmet varsa tabii ki yaptırın, siz niye uğraşacaksınız katılıyorum. Ben sorduğumda yok demişlerdi ondan öyle açıkladım. En yakın servisi arayıp sorun, hp sitesinden bulun.

Hp support asistant uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden bakım talebi oluşturun. Size ücretsiz kargo için kod veriyorlar ve onlara gönderiyorsunuz. Garanti kapsamında ise senede 2 defa bakım yaptırabiliyorsun.

HP Support asistant uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden bakım talebi oluşturun. Size ücretsiz kargo için kod veriyorlar ve onlara gönderiyorsunuz. Garanti kapsamında ise senede 2 defa bakım yaptırabiliyorsun.

Bulunduğum ilde servis hizmeti yoksa ne yapmalıyım açıkçası yeni Hall sensörü muhabetlerinden korktuğum için bakım yapmak istiyotum.

konuyu hortlatıyorum ama bakım için laptopun kutusu şart mı? Yurt değiştirirken kutuyu kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…