7 704824 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 19 4 Ekim 2024 #1 Ubuntu'dan Windows'a geri geçmek istediğimde boot menüde bilgisayarım USB'yi tanımadı. ISO'yu USB'ye aktarmak için Ventoy kullandım. Ne yapabilirim? Son düzenleme: 4 Ekim 2024
Ubuntu'dan Windows'a geri geçmek istediğimde boot menüde bilgisayarım USB'yi tanımadı. ISO'yu USB'ye aktarmak için Ventoy kullandım. Ne yapabilirim?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.076 Makaleler 18 Çözümler 467 Yer Valisiz Vilayet! 4 Ekim 2024 #2 704824 dedi: Ubuntu'dan Windows'a geri geçmek istediğimde boot menüde bilgisayarım USB'yi tanımadı. ISO'yu USB'ye aktarmak için Ventoy kullandım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba. ISO düzgün yazılmadığından tanınmamış olabilir. USB belleği formatlayıp Ventoy ile sıfırdan yazıp deneme imkanınız var ise deneyin. Artı 0 Eksi
704824 dedi: Ubuntu'dan Windows'a geri geçmek istediğimde boot menüde bilgisayarım USB'yi tanımadı. ISO'yu USB'ye aktarmak için Ventoy kullandım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba. ISO düzgün yazılmadığından tanınmamış olabilir. USB belleği formatlayıp Ventoy ile sıfırdan yazıp deneme imkanınız var ise deneyin.