HP Victus 16-D1007NT laptop maksimum 99 derece oluyor

Melih41

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP Laptop 16-d1007nt
Meslek
öğrenci
Laptopum daha yeni normalde alamaması gereken sıcaklığı alıyor sebebi nedir?

106 watt için çok normal. Benim işlemcim 75 Watt'da 90 derece görüp throttle yiyor.

106 watt çekerken thermal Throttle'a düşmüş, kötü denemez gayet iyi.
Laptopu HP Omen gaming hub uygulamasından performans modu ve max fan moduna alıp denedim bu benchmark testini. bu ısı normal mi ne yapmalıyım nasıl kullanmalıyım?
,

Laptopu HP Omen Gaming hub uygulamasından performans modu ve Max fan moduna alıp denedim bu benchmark testini. Bu ısı normal mi ne yapmalıyım nasıl kullanmalıyım?

Hiçbir oyunda zaten bu kullanıma ulaşamayacaktır cihaz, altı açık değilse altını kaldırıp o şekilde istediğin gibi kullanabilirsin. Dediğim gibi, kötü bir değer değil zaten.

Hiçbir oyunda zaten bu kullanıma ulaşamayacaktır cihaz, altı açık değilse altını kaldırıp o şekilde istediğin gibi kullanabilirsin. Dediğim gibi, kötü bir değer değil zaten.
Cihazın altında Laptop standı var yaklaşık 7cm yükseklikte. Oyundayken nasıl kullanmalıyım. Performans moduna almam şart mı?

Dediğim gibi hiçbir oyun neredeyse o yüke sokamayacak işlemciyi. İstersen dene, sıkıntı olmaz.
msi after burner uygulaması ile canlı test edicem size geri dönerim. Teşekkür ederim.

Dediğim gibi hiçbir oyun neredeyse o yüke sokamayacak işlemciyi. İstersen dene, sıkıntı olmaz.
resident evil 4 remake demo sürümünü test ettim. CPU kullanımı 40-60 arası, CPU sıcaklığı 60-74 arası max 81, 80-110FPS teşekkür ederim

GPU kullanımı 40-50 sıcaklık 40-60

uncharted oynadımda low ayarda 80fps orta ve yüksekte 85-90 arası, low ayarda bazı sahnelerde 92 derece olduğunu gördüm oda kısa süreliğine bir sorun olur mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…