A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 10 Şubat 2023 #51 BakedHambuga dedi: Yani bildigim kadariyla sadece Windows'u indirdi dayim driver kurup kurmadigindan emin degilim Bir arayip geleyim mi? Genişletmek için tıkla... Surdan cihazı tanimlayip indir. Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com
BakedHambuga dedi: Yani bildigim kadariyla sadece Windows'u indirdi dayim driver kurup kurmadigindan emin degilim Bir arayip geleyim mi? Genişletmek için tıkla... Surdan cihazı tanimlayip indir. Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com
B BakedHambuga Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #52 BakedHambuga dedi: Yani bildigim kadariyla sadece windowsu indirdi dayim driver kurup kurmadigindan emin degilim Bir arayip geliyim mi Genişletmek için tıkla... Yani steam fln aciliyo 2 gundur oyunda oynaniyo onsuz bunlar yapiliyor mu?
BakedHambuga dedi: Yani bildigim kadariyla sadece windowsu indirdi dayim driver kurup kurmadigindan emin degilim Bir arayip geliyim mi Genişletmek için tıkla... Yani steam fln aciliyo 2 gundur oyunda oynaniyo onsuz bunlar yapiliyor mu?
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 10 Şubat 2023 #53 Yapılıyor ama performansta sorunlar olabiliyor.
B BakedHambuga Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #54 Artoria Pendragon dedi: Yapılıyor ama performansta sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sitede csgoda 325 fps aldiriyor diyor 110 aliyorum ben Artoria Pendragon dedi: Surdan cihazı tanimlayip indir. Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Genişletmek için tıkla... Burdan nitro an515-58 e girdimde ne indiricem onu bulamadim BakedHambuga dedi: Sitede csgoda 325 fps aldiriyor diyor 110 aliyorum ben Burdan nitro an515-58 e girdimde ne indiricem onu bulamadim Genişletmek için tıkla... Sürüculerin hepsini mi?
Artoria Pendragon dedi: Yapılıyor ama performansta sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sitede csgoda 325 fps aldiriyor diyor 110 aliyorum ben Artoria Pendragon dedi: Surdan cihazı tanimlayip indir. Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Genişletmek için tıkla... Burdan nitro an515-58 e girdimde ne indiricem onu bulamadim BakedHambuga dedi: Sitede csgoda 325 fps aldiriyor diyor 110 aliyorum ben Burdan nitro an515-58 e girdimde ne indiricem onu bulamadim Genişletmek için tıkla... Sürüculerin hepsini mi?
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 10 Şubat 2023 #55 BakedHambuga dedi: Sitede CS:GO'da 325 FPS aldiriyor diyor 110 aliyorum ben. Buradan Nitro AN515-58'e girdimde ne indireceğim onu bulamadim. Sürüculerin hepsini mi? Genişletmek için tıkla... Hepsini indir.
BakedHambuga dedi: Sitede CS:GO'da 325 FPS aldiriyor diyor 110 aliyorum ben. Buradan Nitro AN515-58'e girdimde ne indireceğim onu bulamadim. Sürüculerin hepsini mi? Genişletmek için tıkla... Hepsini indir.
B BakedHambuga Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #56 Artoria Pendragon dedi: Hepsini indir. Genişletmek için tıkla... Goruntu bagdastirici rtx 3070 ti fln diyor onlari indiriyim mi?
Artoria Pendragon dedi: Hepsini indir. Genişletmek için tıkla... Goruntu bagdastirici rtx 3070 ti fln diyor onlari indiriyim mi?
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 10 Şubat 2023 #57 BakedHambuga dedi: Goruntu bagdastirici RTX 3070 Ti falan diyor onlari indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Yok ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nin sitesinden indir.
BakedHambuga dedi: Goruntu bagdastirici RTX 3070 Ti falan diyor onlari indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Yok ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nin sitesinden indir.
B BakedHambuga Centipat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #58 Artoria Pendragon dedi: Yok ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nin sitesinden indir. Genişletmek için tıkla... Tedarikci nvidia yaziyor BakedHambuga dedi: Tedarikci nvidia yaziyor Genişletmek için tıkla... Klasordede vga nvidia yaziyor
Artoria Pendragon dedi: Yok ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nin sitesinden indir. Genişletmek için tıkla... Tedarikci nvidia yaziyor BakedHambuga dedi: Tedarikci nvidia yaziyor Genişletmek için tıkla... Klasordede vga nvidia yaziyor
Mysal Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #59 Henüz oyun deneyimim olmadı ama bütün sürücüleri ACER'in web sitesinden yükledim.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 10 Şubat 2023 #60 BakedHambuga dedi: Tedarikci NVIDIA yaziyor. Klasordede VGA NVIDIA yaziyor. Genişletmek için tıkla... 3070 Ti yaziyorsa farklı olabilir bir ihtimal, o yüzden GeForce Experience'dan ya da NVIDIA'nin sitesinden indir.
BakedHambuga dedi: Tedarikci NVIDIA yaziyor. Klasordede VGA NVIDIA yaziyor. Genişletmek için tıkla... 3070 Ti yaziyorsa farklı olabilir bir ihtimal, o yüzden GeForce Experience'dan ya da NVIDIA'nin sitesinden indir.