Merhaba, yarın yeni bir bilgisayar sipariş vereceğim ve bu iki model arasında kaldım. Android yazılımla uğraşıyorum ve fazla oyun oynayan birisi değilim arada kafa dağıtmak için Valorant ve GTA 5 harici oynadığım oyun yok. Victus'ta i5 12500h ve RTX 3050 Ti var, Acer'da ise i5 11400H ve RTX 3060 var. Sizce hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Ayrıca Victus DDR5 RAM'e sahip bu büyük bir fark yaratır mı? Acer alsam vereceğim 1600 küsur paraya değer mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
O Acer'de ki 3060'dan hayır bekleme hem MUX yok hem 90W. Böyle bir 3060 alacağına oyunlarla da pek işin yoksa işlemcisi iyi olan modele yönelmeni öneririm.
O Acer'de ki 3060'dan hayır bekleme hem MUX yok hem 90W. Böyle bir 3060 alacağına oyunlarla da pek işin yoksa işlemcisi iyi olan modele yönelmeni öneririm.
Valla ara sıra Valorant ve GTA harici oyun oynamam onlar da nadiren kafa dağıtmak için. Ki bu oyunları 1050 bile açıyor. Genel olarak Android Studio ile uğraşıyorum o da CPU gerektiriyor. Victus zaten daha çok içime sinmişti tavsiyeler üzerine buraya da danışayım dedim ve Victus'ta karar kıldım teşekkürler.
Vallahi ara sıra Valorant ve GTA harici oyun oynamam onlar da nadiren kafa dağıtmak için. Ki bu oyunları 1050 bile açıyor. Genel olarak Android Studio ile uğraşıyorum o da CPU gerektiriyor. Victus zaten daha çok içime sinmişti tavsiyeler üzerine buraya da danışayım dedim ve Victus'ta karar kıldım teşekkürler.