HP Victus 16-DN1047NT alınır mı?

Kullanalı birkaç ay oluyor sanırsam yorumlarınız nelerdir?
Merhaba, evet kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. İyi ki almışım diyorum. Almayı düşünen varsa F/P hesabı yapıp kesinlikle tereddüt etmeden alabilir. Kapak tek elle rahat bir şekilde açılıyor bunu belirtmek istiyorum çünkü kullanım açısından çok rahat oluyor. Eksi olarak söyleyebileceğim bir şey yok. Olursa yazarım zaten. Yine de özellikle merak ettiğiniz bir nokta varsa yardımcı olmak isterim.

Şarjı günlük kullanımda kaç saat gidiyor ve taşıma konusunda ne söylersin ve son olarak ne amaçla kullanıyorsun

Ram eklemesi yaptınız mı Crucial RAM CT8G48C40S5 8GB DDR5 4800MHz uygun mudur???

Arkadaşlar ben almışken iyi bir laptop olsun diye aldım. Çok aktif kullandığım laptop değil RAM eklemedim böyle bir ihtiyaçta hissetmedim zaten çok hızlı bir laptop. Ben autoCAD 2021, Office 2019 programlarını kullandım. Online FPS oyunu indirdim 'CROSSFİRE' 199-220 arasında gidip geliyor. Şarjı 2 saat çok rahat gidiyor. Taşıma konusunda da hafif bir cihaz 2,4 Kg, sırt çantasıyla kullanıyorum. Şuan ikinci bir laptopum olduğu için bu boşta duruyor. Satmayı da düşünürüm ilgilenen mesaj atabilir. İnternetten baktım stoklarda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…