HP Victus 16 driver nereden indirilir?

gurkanbabba

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün HP Victus 16-R0045NT modelini aldım. Windows 11 Home kurdum ardından Windows Update'den bütün güncellemeleri yaptım.
Sonrasında GeForce Experience ve Omen hub yükledim oradaki yüklemeleri de yaptım. Fakat driverlarımın tam olduğuna emin değilim. Bunu nasıl anlarım veya ekstra neler yapmam gerekiyor?

HP'nin "HP Support assistant" diye bir uygulaması var buradan driver update, BIOS update, garanti bilgilerin, destek vs. her şeyi görebiliyorsun.

Resmi sitesinden indir o zaten senin PC'yi otomatik tanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Çözüm arayanlar bu videoya bakabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Su anda ayni sorunu yasiyorum. Windows 10 kurdum ve wifi adaptoru yok. Cihazin ethernet girisi de yok. Rica etsem direkt driver adini soyler misiniz?

kurdum ama olmadı, neyse baska şekilde duzeldi. neden ise 10 için sürücü bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…