HP Victus 16 düşük watt kullanıyor ve 90 dereceyi görüyor

MerlaG

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, dün elime geçen HP Victus oyuncu bilgisayarımın oyun performansını bugün deneme imkanım oldu.

Windows 11 kurulu olan bu bilgisayarda ısı ve düşük watt sorunu yaşıyorum. Battlefield 2042'te high ayarlarda 50-60 FPS arası görmekteyken Dead Space'de high ayarlarda 40-55 FPS arasını görmekteyim. Aşağıda Dead Space oyunundan değerler bulunmakla birlikte Omen Gaming Hub, NVIDIA Denetim Masası gibi uygulamalardaki güncel ayarlarım bulunmaktadır. ( Battlefield oyununda MSI Afterburner ile değerlere ulaşamam sebebiyle NVIDIA aracılığıyla gördüğüm kadarıyla yine 30-40 watt civarlarında 85-90 derece arası performans verdi, dilerseniz telefonla çektiğim görüntüsünü paylaşabilirim. )

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    518 KB · Görüntüleme: 117
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    503,3 KB · Görüntüleme: 114
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    436,3 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    532,4 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    200,7 KB · Görüntüleme: 91
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    257,1 KB · Görüntüleme: 95
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    2 MB · Görüntüleme: 83
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    3 MB · Görüntüleme: 105
Omen gaming hub'u Microsoft store üzerinden varsa güncelleme güncelleyebilir misiniz?
Güncel hocam.

Dead Space için normal.
Legion 5 Pro(2023) 103 derece oluyordu.
40wat da normal, 30 biraz düşük.(işlemci)
GPU gözükmüyor fotolarda.

Technopat YouTube kanalında aynı model Cyberpunk 2077 ve Red Dead Redemption 2'de ortalama 65-70 derece civarı alıyordu.

Böyle görünce de Victus'dan korkuyor insan 90 derece gayet yüksek.
Aslında incelemelerden gördüğüm ve kullanan arkadaşlarımdan duyduğum 80 dereceye dahil pek ulaşmadığı yönünde.

Güncel hocam.

Technopat YouTube kanalında aynı model Cyberpunk 2077 ve Red Dead Redemption 2'de ortalama 65-70 derece civarı alıyordu.

Aslında incelemelerden gördüğüm ve kullanan arkadaşlarımdan duyduğum 80 dereceye dahil pek ulaşmadığı yönünde.
Bende öyle duymuştum ama emin olamıyor insan kimisi sponsorlu ürün vs övüyor en azından amazondan almışsınız iade edersiniz

Merhaba, dün elime geçen HP Victus oyuncu bilgisayarımın oyun performansını bugün deneme imkanım oldu.

Windows 11 kurulu olan bu bilgisayarda ısı ve düşük watt sorunu yaşıyorum. Battlefield 2042'te high ayarlarda 50-60 FPS arası görmekteyken Dead Space'de high ayarlarda 40-55 FPS arasını görmekteyim. Aşağıda Dead Space oyunundan değerler bulunmakla birlikte Omen Gaming Hub, NVIDIA Denetim Masası gibi uygulamalardaki güncel ayarlarım bulunmaktadır. ( Battlefield oyununda MSI Afterburner ile değerlere ulaşamam sebebiyle NVIDIA aracılığıyla gördüğüm kadarıyla yine 30-40 watt civarlarında 85-90 derece arası performans verdi, dilerseniz telefonla çektiğim görüntüsünü paylaşabilirim. )
Fanları maxa çekin maxda değilse, olmazsa yapacağınız bir şey yok.

İade edebilirsiniz, yeni nesil oyunlar için aşırı kötü bu Victuslar. Yeni nesiller hayvan gibi watt ister, Victus'lar Power Limit yediği için çekemez çekmeye çalışsa bile Thermal limit yer.
Technopat, Dh ve PC Hocası'nın testlerinde 75 dereceyi aşmıyor aynı cihaz. Sanırsam benim elimdekinde bir sıkıntı bulunuyor. Değişim mümkünse değişim talep edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı