HP Victus 16-E0008NT nasıldır?

Daha fazla  
Ekranı 60 Hz, tek sıkıntısı O, onun dışında fiyatı gayet iyi, kesinlikle alınır.

Bence de hocam.
Hocam G513IH HN002 ile bu bilgisayar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ayrı bir Webcam taşımak istemiyorum. 60Hz Minecraft ve AutoCAD programlarında sorun çıkartır mı? R7 4800H R5 5600Htan çok mu güçlü illa R7 4800H mı almalıyım?

Bence de hocam.
hocam G513ıh HN002 ile bu bilgisayar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ayrı bir Webcam taşımak istemiyorum. 60Hz Minecraft ve AutoCAD programlarında sorun çıkartır mı? R7 4800H R5 5600HTAN çok mu güçlü illa R7 4800H mı almalıyım?

ROG'un 1650 modelinden bahsediyorsunuz herhalde. Webcam olmaması bir dezavantaj fakat çok büyük bir sorun değil. 60 Hz eğer rahatsız olmuyorsanız sorun çıkarmaz, işlemciler ise oyun tarzı işlerde birbirine yakın bir performans verir fakat render gibi işlerde 4800H 8 çekirdek ile daha iyi olur.

Ürün uygun fiyatlı olmasıyla biliniyor. Bütçe bilgisayarı olduğu için kasası tamamen sert plastik gibi bir malzemeden yapılma, ürünü inceleyenler ürün klavyesinin MacBook hissi verdiğini yani gerçekten iyi olduğunu söylüyor, ekran ise çok sallanıyor yani sabit duruyor ama ekranı hareket ettirince çok sallanıyor düşmez ama rahatsız edebilir. Klavyenin olduğu kısma baskı uygulayınca biraz içeri göçüyor geri düzeliyor bütçe bilgisayarı olduğu için malzemeden kısılmış normaldir. Soğutmasının ise sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum işlemci R5 5600H 7NM, ekran kartıda RTX 3050. RTX olduğuna bakma dizüstü Gtx1660ti'dan 5-6 FPS düşük veriyor lakin DLSS artısı var o yüzden tercih edilebilir. Güzel bilgisayar alabilirsin. RAM'i yükselt bu arada yetersiz kalıyor 8GB.

Bence de hocam.
Hocam G513IH HN002 ile bu bilgisayar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ayrı bir Webcam taşımak istemiyorum. 60Hz Minecraft ve AutoCAD programlarında sorun çıkartır mı? R7 4800H R5 5600Htan çok mu güçlü illa R7 4800H mı almalıyım?
60Hz neden sorun çıkarsın? Şöyle bir iki bilgi yoksunu 144 diye tutturdu diye herkes 60'da hiçbir şey yapılmaz diye ağlamaya başladı. Zaten bu fiyata alabileceğin maksimum kart 1650. Onda da AAA oyunlarda al bakalım yüksek ayarlarda 60 fps üstünü de görelim. Valhalla yüksek ayarlarda 30FPS civarında oynatıyor. Watch Dogs Legion yine aynı karelerde oynatıyor. Doom Eternal Vram yüzünden kaplamaların kalitesini belli bir yerde ilerletmene izin vermiyor. GTA V'de bile ayarları yükseltince 60FPS oynuyorsun oyunu. Şu 144Hz ile 1650 sevdası tamamen boşa para harcamaktan başka bir şey değil. CS ya da LoL oynuyorsa ona bir şey diyemem ama kimse AAA ya da ortalama seviyedeki oyunlar için 144'ü 1650 ile savunmasın. Birde AutoCAD ile 60Hz'in ne alakası var ki?

60Hz neden sorun çıkarsın? Şöyle bir iki bilgi yoksunu 144 diye tutturdu diye herkes 60'da hiçbir şey yapılmaz diye ağlamaya başladı. Zaten bu fiyata alabileceğin maksimum kart 1650. Onda da AAA oyunlarda al bakalım yüksek ayarlarda 60 FPS üstünü de görelim. Valhalla yüksek ayarlarda 30FPS civarında oynatıyor. Watch Dogs Legion yine aynı karelerde oynatıyor. Doom Eternal VRAM yüzünden kaplamaların kalitesini belli bir yerde ilerletmene izin vermiyor. GTA V'de bile ayarları yükseltince 60FPS oynuyorsun oyunu. Şu 144Hz ile 1650 sevdası tamamen boşa para harcamaktan başka bir şey değil. CS ya da LoL oynuyorsa ona bir şey diyemem ama kimse AAA'ya da ortalama seviyedeki oyunlar için 144'ü 1650 ile savunmasın. Bir de AutoCAD ile 60Hz'in ne alakası var ki?

Teşekkürler.
İlk defa kendime ait bir laptop alacağım.
Bu fiyata en iyi F/P ürünü almaya çalışıyorum. Bu yüzden aklımda kalan her şeyi sorma gereği duyuyorum.
Belki size mantıksız gelebilir bazı sorular ama işte aklımda kalıyor...

Teşekkürler.
İlk defa kendime ait bir laptop alacağım.
Bu fiyata en iyi F/P ürünü almaya çalışıyorum. Bu yüzden aklımda kalan her şeyi sorma gereği duyuyorum.
Belki size mantıksız gelebilir bazı sorular ama işte aklımda kalıyor...
Hocam isterseniz yeni konu açın, o zaman daha çok kişi yardımcı olabilir. Açtıktan sonra beni etiketlersiniz, hem bu konu amacından sapmamış olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı