HP Victus 16-E0012NT alınır mı?

Yok ben Lenovo önermiyorum, Nitro 5 vardı R5 3050 onu önerecektim de Lenovo daha F/P gibi. 2. el nereden bakılır bilmiyorum maalesef. Ama bu bütçeye sakın 1650 bakma 14 bütçesine 3050 var.

Peki bir tane laptop var beğendim fiyatı da güzel nasıl sizce. Amazon.com.tr ama amazona güvenebilir miyim hiç Amazon'dan sipariş yapmadım.

Peki bir tane laptop var beğendim fiyatı da güzel nasıl sizce. Amazon.com.tr ama amazona güvenebilir miyim hiç Amazon'dan sipariş yapmadım.
Bunu söylüyordum, gayet iyi fiyatına göre alınabilir. Tabii ben gene 2-3 daha ekleyip i5 12. nesil 3050 ti almanızı öneririm. 2-3 eklemeyeceğim diyip kalitesiz almayın.

Bunu söylüyordum, gayet iyi fiyatına göre alınabilir. Tabii ben gene 2-3 daha ekleyip i5 12. nesil 3050 ti almanızı öneririm. 2-3 eklemeyeceğim diyip kalitesiz almayın.
benim şuan kullandığım eski bir laptop var minecraft bedrock edition bile kaldırmıyor hatta size özelliklerini atıcam ondan size attığım linkteki laptoba geçicem aradaki farka bakın :)

Minecraft oynarken arkada YouTube'dan müzik açınca bile donuyor sesler geç gelmeye başlıyor bunda öyle olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24 KB · Görüntüleme: 19
  • aa.PNG
    aa.PNG
    20,1 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı