HP Victus 16-E0012NT Wi-Fi kullanırken anlık ping değişimi oluyor

ebubekir2368

Hectopat
Merhaba HP Victus 16-E0012NT Model laptopu kullanıyorum Cihazı ilk aldığımdan beri oyunlarda anlık ping sorunuyla karşılaşıyorum. LoL oynarken pingim 39'dan birden 2000'lere çıkıp tekrar düşüyor İçerisindeki Realtek RTL8852AE Wi-Fi 6 802.11ax model Wi-Fi kartının bütün sürücülerini kurmama rağmen hiçbir şey değişmedi. İnternette de araştırdığımda bir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba HP Victus 16-E0012NT model laptopu kullanıyorum cihazı ilk aldığımdan beri oyunlarda anlık ping sorunuyla karşılaşıyorum. LoL oynarken pingim 39'dan birden 2000'lere çıkıp tekrar düşüyor içerisindeki Realtek RTL8852AE Wi-Fi 6 802.11ax model Wi-Fi kartının bütün sürücülerini kurmama rağmen hiçbir şey değişmedi. İnternette de araştırdığımda bir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Dostum şu an ben de aynı problemi yaşıyorum. Her şeyi denedim. Ping dalgalanmaları kesilmedi. Ben Acer Nitro 5 GTX1660 Ti modelini kullanıyordum. Sattım bunu aldım. Aynı şartlarda HP Victus 16 laptopumun pingi saçma sapan artıyor. Dalgalanmalar inanılmaz fazla. Sorun nedir hiç ama hiç anlamadım. WI-FI6 laptop olduğu için mi çözemedim. Sanırım iade edeceğim. Eğer çözdüysen yaz lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı