Çözüldü HP Victus 16-E0044NT ile HP Victus 16-S0056NT arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Terreterra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim HP Victus bilgisayarımda birçok sorun vardı. Bilgisayar değişimi için başvurmuştum ve başvurum onaylanmış. Bana bir bilgisayarmın muadilini göndereceklerini söylediler. Sizden ricam arasında performans olarak hangisi daha iyi aralarında ne kadar fark var bilgi vermenizi rica ediyorum. Bilgisayarımın ve gelecek bilgisayarın bilgileri bulunan siteyi bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Şu an ki sorunlu bilgisayarımın özellikleri:

HP Victus 16-E0044NT (54S65EA)​

HP Victus 16-e0044nt (54S65EA) Notebook

Gelmesi planlanan bilgisayar:

HP Victus 16-S0056NT (892Q4EA)​

Victus Gaming Laptop 16-s0056nt | HP® Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani hangisi daha iyi?

Büyük farklar mevcut. R5 5600H olan model eski kasa. Tek artısı çift M.2 slotu vardı o kasada. Yeni kasanın artlarını sayayım yani 16-S0056NT olan modeli;

• Yeni nesil işlemi ile geliyor ve çok daha güçlü.
  • RGB klavye mevcut.
  • 95W değerinde RTX3050 ve Advanced Optimus bulunuyor, ekstra olarak 6 GB VRAM var.
  • Soğutma çok az elden geçirildi.
  • 5600MHz DDR5 RAM ile geliyor.
İşlemci farklı ve kasanın rengi farklı ve 54 ile başlayan laptop 4 gb ekran kartı var diğerinde 6 gb.

Yani hangisi daha iyi?

Büyük farklar mevcut. R5 5600H olan model eski kasa. Tek artısı çift M.2 slotu vardı o kasada. Yeni kasanın artlarını sayayım yani 16-S0056NT olan modeli;

• Yeni nesil işlemi ile geliyor ve çok daha güçlü.
  • RGB klavye mevcut.
  • 95W değerinde RTX3050 ve Advanced Optimus bulunuyor, ekstra olarak 6 GB VRAM var.
  • Soğutma çok az elden geçirildi.
  • 5600MHz DDR5 RAM ile geliyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…