HP Victus 16-E0046NT vs Gigabyte G5 GD-511EE213SD

Neden? Gigabyte Clevo kasa, Victus'ta 75W ve işlemci olarak Nitro'ya göre çokça geride kalıyor. Nitro hem güçlü işlemci, hem de 95W 3050 Tİ bulunduruyor.
Yakın zamanda RAM taktırtamam maalesef.

Servise vs. vermekten dolayı diye düşünüyorsanız kendiniz ekleyebiliyorsunuz, başka bir durumunuz varsa bir şey diyemem.
Yok hocam kendim takarım da demek istediğim şey yakın zamanda ekleyemem. Ha yakın zamanda 8 GB RAM sıkıntı çıkarmaz diyorsanız sorun olmaz yani sonradan da ekleyebilirim biraz geçtikten sonra.

Yok hocam kendim takarım da demek istediğim şey yakın zamanda ekleyemem. Ha yakın zamanda 8 GB RAM sıkıntı çıkarmaz diyorsanız sorun olmaz yani sonradan da ekleyebilirim biraz geçtikten sonra.

Gene bir süre idare edebilirsiniz, sıkıntı olmaz. Sırf RAM'den dolayı düşük donanım almayın.

Gene bir süre idare edebilirsiniz, sıkıntı olmaz. Sırf RAM'den dolayı düşük donanım almayın.
Tamam hocam teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım. Ayrıca Clevo kasa derken biraz açar mısınız rica etsem?

Tamam hocam teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım. Ayrıca Clevo kasa derken biraz açar mısınız rica etsem?

Şöyle diyeyim, Monster'larda bilinen sorunlu kasaların aynısı. Soğutma anlamında çok kötü ve uzun vadede sorun çıkartabilir.

Şöyle diyeyim, Monster'larda bilinen sorunlu kasaların aynısı. Soğutma anlamında çok kötü ve uzun vadede sorun çıkartabilir.
Teşekkür ederim tekrardan dediklerinizi dikkate alacağım. Şimdilik kendinize iyi bakın. Mutlu günler. 🌹

Hocam HepsiBurada sitesinden almak zorunda kaldım da. Ürünün başlığında RTX 3050 Ti yazarken açıklama kısmında RX 5600M yazıyor ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tekrardan dediklerinizi dikkate alacağım. Şimdilik kendinize iyi bakın. Mutlu günler. 🌹

Hocam Hepsiburada sitesinden almak zorunda kaldım da. Ürünün başlığında RTX 3050 Ti yazarken açıklama kısmında RX 5600M yazıyor ne yapmamı önerirsiniz?

5600M Nitro modeli yok, satıcıdan teyit edip alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı