HP Victus 16-E0071NT 68P40EA alınır mı?

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Iki model de alinmaz. Gereksiz pahalilar.

Hem daha fazla verecek hem de işlemci ve RAM'i düşürecek ekran kartı biraz artsın diye.

Fiyat problemi yok ise altta attığınızı almanızı öneririm.

Hocam bunlar ısınıyor mu? Bende üsttekini düşünüyorum.

3050 6 GB cihazlar TR'den kalkti diye biliyordum.

O halde konu sahibi onceligine gore karar vermeli.

Hocam attıkları 6 GB VRAM'li 🤫

3050 6 GB cihazlar TR'den kalkti diye biliyordum.

O halde konu sahibi onceligine gore karar vermeli.

Üstteki laptop alınır mı sizce? Yoksa IdeaPad Gaming var.

LENOVO Ideapad 15ARH7 82SB00B5TX AMD Ryzen 5 6600H 16GB DDR5 512GB SSD RTX3050Ti 4GB VGA 15.6 Inç 165Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR IdeaPad Gaming 3i.

Eee, tamam. 3050 Ti, 3050 6 GB'dan kas gucu olarak daha iyi. Islemcilerin aralarinda aman aman bir fark yok.

Hocam HPdeki SSD hızı 2katı işlemci çekirdekleri daha fazla bir de uzun süreli kullanım için 6 GB daha iyi değil mi?

Eee, tamam. 3050 Ti, 3050 6 GB'dan kas gucu olarak daha iyi. Islemcilerin aralarinda aman aman bir fark yok.

SSD hizlarina bakmadim ama yine aralarinda bariz bir fark yoktur diye dusunuyorum.

HP 68… diye testte çıkarken Lenovo 32… diye çıkıyor tam hatırlamıyorum geri kalan sayıları.

Hocam HP'deki SSD hızı 2 katı işlemci çekirdekleri daha fazla bir de uzun süreli kullanım için 6 GB daha iyi değil mi?

HP 68… diye testte çıkarken Lenovo 32… diye çıkıyor tam hatırlamıyorum geri kalan sayıları.
Islemci cekirdegi fazla olunca o islemci daha iyi olmuyor ama evet, genel olarak 13500H, 6600H'dan daha iyi.

Iki cihaz da guzel. Hangisinin tercih edilip edilmeyecegi kisiye kalmis. Ben kas gucunu daha cok onemsiyorum.

DDR5 RAM'ler beni daha cok cezbediyor acikcasi.

Islemci cekirdegi fazla olunca o islemci daha iyi olmuyor ama evet, genel olarak 13500H, 6600H'dan daha iyi.

Iki cihaz da guzel. Hangisinin tercih edilip edilmeyecegi kisiye kalmis. Ben kas gucunu daha cok onemsiyorum.

DDR5 RAM'ler beni daha cok cezbediyor açıkçası.

Isınma konusunda hangisi daha kötü peki? Victus mu IdeaPad Gaming mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı