Ilginiz için teşekkürler.
Forumu bilgilendirmek istediğim için yazmayı uygun gördüm bugün saat 11 civarı HP'nin sitesindeki destek hattını aradım video kaydı istendi kayıdı ilettim sonrasında cihaz için kargo yollayacaklarını bunun için adaptör ile birlikte cihazı paketlememi istediler. Şu an da HP'nin sorgu sisteminde verdikleri kayıt numarası ile arattım fakat bir kayıt bulamadım aynı şekilde mailime de bir mail gelmedi sanırım kargo kafasına göre gelecek ya da yarın mail yollanır veya telefon ile aranırım diye umuyorum.
Biraz süre geçmiş olmasına rağmen aklıma yeni geldi, bilgilendirme amaçlı mesaj yazmadığım. Durumu şimdi aktaracağım. Öncelikle kapınıza gelme gibi bir şey yok siz gidip kargoluyorsunuz. Kargoya verdiğim gün cumartesi olmasından kaynaklı geç gitmişti ya pazartesi ya da salı İstanbul'a yol almıştı. 2 veya 3 gün sonrasında sıraya almıslardı ardından 4,5 gün süren bir onarımdan sonra 3,4 günde bana ulaştı yalnız çok fazla telefon şarj kablosu bozulan birisi olmamdan kaynaklı laptop adaptörüne aman kıvrılmasın bir şey olmasın diye bakardım fakat elalemin malı beni mi gerdi diyen birine denk geldi galiba bilgisayar çünkü adaptörün içinden geçmişlerdi neyse kusura bakmayın değer verdiğimden bunu yazma ihtiyacı duydum. Laptopun temizliğini yapmişlardı, macun değiştirmişlerdi, ekran kartı ile ilgili bir şey yapmışlardı tam hatırlamıyorum sanırım sorunda buradan kaynaklanmış artı olarak da BIOS'u yeniden kurmuşlardı sanırsam. Umarım bunu okuyan arkadaşlara yardımı dokunur.