Merhaba HP Victus 16-R0000 (76t05av)a sahibim yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. 2 sene olmasına 3 ay kaldı aynı şekilde garantisinin bitimine de 3 ay kaldı. 3 gün önce çok az sıklıklarla ekran ve klavye aydınlatması birlikte bir şekilde göz kırpar gibi ekran siyah oluyor. Klavye aydınlatması sönüyor sonra tekrardan ekran ve klavye aydınlatması geri açılıyordu. Dünden itibaren sıklık arttı. Üstelik dünden evelsi gün bilgisayarıma bu sorunu çözmek için HP'nin 3 ayrı yazılımını indirdim ve kapsamlı ve hızlı testler gerçekleştirdim fakat her şey sorunsuz görünüyordu. Ayrıca bütün güncellemeleri de tek tek sitelere girerek kontrol ettim bugün ise son seviyeye geldi. Artık disko edasıyla odada yanıp sönüyor. Video kaydı aldım. Ilki video Ikinci videodan önce. Sonuç olarak servise göndermeyi düşünüyorum fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bursa'da yaşıyorum ve sanirsam bursada HP'nin yetkili servisi yok. Başka bir forumda okuduğuma göre HP'yi arayınca eve kargo yolluyorlarmiş fakat kargo için bilgisayari benim paketlemem gerekir mi ya da kargo yollarlar mı bilgilendirebilir misiniz?