kaynazdar Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Victus 16 R1073NT modelini almak istiyorum fakat insanlar Victus'un bazı modelleri için ekran hafif sarıya kaçıyor ve ms sorunları var diyor. Bu tarz sorunlarla karşılaşan oldu mu ve bir çözümü var mıdır? Son düzenleme: 15 Haziran 2024
Victus 16 R1073NT modelini almak istiyorum fakat insanlar Victus'un bazı modelleri için ekran hafif sarıya kaçıyor ve ms sorunları var diyor. Bu tarz sorunlarla karşılaşan oldu mu ve bir çözümü var mıdır?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 15 Haziran 2024 #2 45 NTSC modellerde default sarı olarak geliyor ama değiştiriliyor tabi. Renk sıcaklığını arttırırsan düzelecek bi şey. Bendeki 45 ntsc default sarı geldi. Renk sıcaklığını az bişi arttırdım düzeldi. 100 SRGB ise sarı gelmez.
45 NTSC modellerde default sarı olarak geliyor ama değiştiriliyor tabi. Renk sıcaklığını arttırırsan düzelecek bi şey. Bendeki 45 ntsc default sarı geldi. Renk sıcaklığını az bişi arttırdım düzeldi. 100 SRGB ise sarı gelmez.