Hocam aslında fan çalışmamasından dolayı değil. Benim de aynı durum başıma geldiği zaman özellikle ilk zamanlar sadece yüksek performans isteyen uygulamalar açıkken ekran kapanıp açılıyordu ben de Omen Gaming Hub'tan fanları maksa çekip yaklaşık 10dk sonra oyuna devam edebiliyordum sorun...
Hocam buradaki bir arkadaş anakart değişimi yapmak istemediğini belirtmiş bu soruna dair. Tabii yine bu konuyu da iyice okuyun siz çünkü servise gönderecekseniz neler olacağını anlatmış olmalılar bu konuda.
Maalesef kronik bir sorun olduğu için sıkıntılı bir durum. HP hala bunun kronik olduğunu reddediyor mu bilemem ama bu konuda pek de umursar değiller gibi. Ben almayı düşündüğüm modelin özelliklerini de çok beğenmiştim ancak bu sorun özellikle son zamanlarda karşıma çok çıktığı için zorla vazgeçtim gibi oldu. Aslında çok da basit bir sensör ama saçma bir şekilde koca bilgisayarın kullanımı çok etkiliyor. Çıkarınca da laptop sapıtıyor. Bu konuyu okuduktan sonra isterseniz servise gönderebilirsiniz. Servis de tam çözer mi bilemem ama en iyi seçenek o gibi şu an.