HP Victus 16 ekranında noktalar var

Nami

Decapat
Ekranda anlamlandıramadığım darbe ile oluşmuş gibi küçücük noktalar var ama benim kullanımımda hiçbir şekilde ekrana bir darbe gelmedi. Bunlar neden ve nasıl oluştu hiç bilmiyorum ama tozlu bir yerde yaşıyordum 6-7 aydır belki ondan olabilir mi? Zaten laptopu alalı daha 6-7 anca oldu. Bu sizce nedir ve neden oldu? Ne yapmam lazım? Mikrofiber bez ile iyice silmeye çalıştım ama pek işe yaramadı. Ve noktalar içten değil dıştan. Eklediğim zaman hissedebiliyorum.

Fotoğrafını çekmeye çalıştım ama çok beceremedim:

Ayrıca laptopum da bu:

Panele toz girmiş, üretimsel hata. Teknik Servis ile konuşun.

Hocam son attığınız fotoğrafta ki noktalar leke gibi duruyor. Silince geçmiyor mu ya ?

@BY LEWU Yani çok tozlu bir yurttaydım 1 yıl boyunca. Toz girme durumu varsa şaşırmam açıkçası.

Ve evet sildiğim zaman geçmiyor. Bezle veya elle dokunduğumda o çukurumsu delikleri hissedebiliyorum.

@BY LEWU Yani çok tozlu bir yurttaydım 1 yıl boyunca. Toz girme durumu varsa şaşırmam açıkçası.

Ve evet sildiğim zaman geçmiyor. Bezle veya elle dokunduğumda o çukurumsu delikleri hissedebiliyorum.
Toz girme olayının sizden kaynaklı olacağını düşünmüyorum, üretilirken girme olasılığı daha yüksek.

Aynı sorun bende de mevcut ayrıca kapağı kapattığımda klavyenin yanında kasa üzerinde çizgi şeklinde boya atmaları var. Servis ile görüştüğümde 5 pixel garantisi var demişlerdi değiştirmek isterseniz görüşün derim. Başka bir yerde ekranı değiştirmenizi öneririm servis konusunda berbatlar. Profilimden son konumda görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…