HP Victus 16 FPS'i 90'dan 45'e düşüyor ve watt kullanımı azalıyor

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB
ANAKART: ASUS PRİME A620M-K
CPU: RYZEN 7500F
RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46
KASA: MSİ MAG M100A
PSU: MSI MAG A650DN
Merhaba dostlar,1.4 yıldır Victus 16 kullanmaktayım. Oyun oynarken cihaz yüksek ısılara çıkıyor diye servise göndermek için aradım. Sonrasında bugün oyun oynarken bir anda FPS 80-90'dan 45 FPS'ye kadar düştü ve ekran kartının watt kullanımı da düştü. Isıdan kaynaklı olabilir mi? Servise bakması için söylemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar,1.4 yıldır Victus 16 kullanmaktayım. Oyun oynarken cihaz yüksek ısılara çıkıyor diye servise göndermek için aradım. Sonrasında bugün oyun oynarken bir anda FPS 80-90'dan 45 FPS'ye kadar düştü ve ekran kartının watt kullanımı da düştü. Isıdan kaynaklı olabilir mi? Servise bakması için söylemeli miyim?
thermal throttling yapıyor. Bakım zamanı gelmiş.

Hocam zaten siz kendiniz sorunu bulmuşsunuz. Servise verin bence, HP bildiğim kadarıyla garanti süresi içerisinde yetkili servise getirmeden termal değişimi vs yapıldığında garanti bozuluyordu.

Hocam zaten siz kendiniz sorunu bulmuşsunuz. Servise verin bence, HP bildiğim kadarıyla garanti süresi içerisinde yetkili servise getirmeden termal değişimi vs yapıldığında garanti bozuluyordu.

Servise gönderıcektım kod verdıler de bu sorundan bahsetmeme gerek var mı?

Evet. İşlemcide ekran kartlarıda throttle yapar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı