HP Victus 16 güç tuşu çalışmıyor

muşlukuş42

Hectopat
Gece yatmadan önce biraz ısınmıştı, CPU'da yaklaşık 86-87 derece, GPU'da da yaklaşık 83 derece; oyun oynarken normal sıcaklıklar diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla kısa devre yapmış olabilir diye düşünüyorum. Adaptörü taktığımda şarj ışığı beyaz yanıyor ama güç tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor, üzerindeki ışık da yanmıyor. Hard reset atmayı denedim, işe yaramadı. Yapmamı önerebileceğiniz bir şey ya da neden olduğu konusunda herhangi bir tahmininiz varsa ve belirtirseniz sevinirim. Şimdilik İstanbul'daki yetkili servise göndermeyi düşünüyorum, daha önce kullanan varsa hizmetleri iyi mi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam HP Victus 16 S0001NT modeline sahibim ayni sorun 2 saat once bende de oldu ve şu an bilgisayarimin Power tusu calismiyor sadece sarja takdigimda şarj isigi yaniyor. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum galiba teknik servise vereceğim. Baktığım şeylere göre hall sensörü sorunu deniyor fakat çözümünü bilmiyorum

Hocam HP Victus 16 S0001NT modeline sahibim ayni sorun 2 saat once bende de oldu ve şu an bilgisayarimin Power tusu calismiyor sadece sarja takdigimda şarj isigi yaniyor. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum galiba teknik servise vereceğim. Baktığım şeylere göre hall sensörü sorunu deniyor fakat çözümünü bilmiyorum
Hocam ben de direkt teknik servise göndereceğim. Bilgisayarı açmayı başardım ama hala stabil bir durumda değil, hem iç temizliği yapılmış olur en iyisi teknik servise götürmek. Sizdeki 2025 modelse hall sensör sorunu olabilir evet sizin için de servise göndermek en iyisi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı