HP Victus 16 Hall sensör için garantiye verilmeli mi?

celaltheliberte

Centipat
Daha fazla  
Selamlar HP Victus 16 kullanıcısıyım 2024 yılının ağustos ayında satın almıştım ve gayet memnundum. Yaklaşık 1 ay önce arkadaşımla oyun oynarken laptop bir anda siyah ekran verdi defaatle. İlk başta sorunun termal macunu yeniletmemem ve laptopu temizletmememden kaynaklı oldugunu düşündüm ama sonra araştırdım ve bunun kronik Hall sensör sorunu oldugunu anladım. Garantimi kontrol ettim 28 Aralıkda garantim bitiyor. Sizce garantiye gönderirsem sorun çözülür mü? Sanırsam anakart değiştiriyorlar. Anakart değiştirildiginde bu sorun ortadan kalkar mı? Aranızda hiç garantiye göndermiş ve çözüm sağlamış olan var mı?

Omen modellerinin bazılarında da yaşanıyor. Benimki bizzat servis gördü.

Evet, Omen WF0xxxnt kasalarında da aynı durum mevcut, cihazın kullanım sıcaklığına bağlı olarak 9 ila 12 ay arasında bir sürede bu sorun çıkabilmekte. Kullanılan Hall sensorün aynı üretici tarafından yapılması sebebiyle olduğunu düşünmekteyim.

Benimki xd0000nt idi 12~ ay civarında gitti ama 1-2 ay kullanıp devamında birkaç ay hiç açmamıştım.

Biraz uğraştırabilir ama şu rehbere bakın derim çok yararı olur.

Arkadaş güzel bir rehber oluşturmuş, Rehber: HP Victus Hall Sensörü sorunlu bilgisayarın mahkeme süreci ve değişim sonucu

Elbette garantiye verin. Sonra daha çok uğraşırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…