HP Victus 16 Hall sorunu var mıdır?

Bütçe
Max 55 bin TL

Frizie

Hectopat
Daha fazla  
Bu laptopu almayı düşünüyorum Hall sorunu veya başka bir kronik sorunu var mıdır?
Eğer varsa mümkünse gidip mağazadan fiziksel olarak alabileceğim laptoplar önerir misiniz? Adana'da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptopu almayı düşünüyorum Hall sorunu veya başka bir kronik sorunu var mıdır?
Eğer varsa mümkünse gidip mağazadan fiziksel olarak alabileceğim laptoplar önerir misiniz? Adana'da yaşıyorum.
Hocam bende hall sorunu değil, disk hatası verdi ama bu sorun kronik mi yoksa nadir mi bilmiyorum şuan da servisde laptop, bu olay dışında güzel bir laptop.

bizde, Victus 16 4060lı sistemi var.

Hocam s0'lı modellerde Hall sorunu varmış almayacağım teşekkürler.

Hocam bizde HP Victus 16 SO036NT var, Hall effect sorunu çıksa bile (bizde Hall sorunu çıkmadı) garantisi var ve destek yardımcı oluyor önce sorunu uzaktan çözmeye çalışıyorlar olmazsa servise göndertiyorlar.

Ama riske atmak istemiyorum diyorsanız tabii bulaşmamak daha iyi, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam
böyle bir laptop bulduk hall sorunu çıkabilir diye girmek istemiyorum ama iyi duruor ne yapmalıyım bunun oyun performansı nasıldır bi akıl veriniz
hocam gerçekten uzaktan bakınca güzel görünüyor benim tavsiyem ürünün inceleme videolarını izleyin yorumlara bakıp eksi ve artılarını görün, ayrı olarak forumlarda ve şikayet sitelerine bakarsanız iyi olur, son olarakda konuyu öne çıkarırsanız iyi olur daha fazla insandan tavsiye almak çoğu zaman daha iyidir. Gerekirse yeni konu açın. (aynı konu üzerine açmayın ceza alırsınız)

Yani kısaca iyi araştırmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı