HP Victus 16 Hybird Discrete Mod olmadan nasıl GPU kullanılır?

Nautilus_8

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, HP Victus 16 serisi kullananlar bilir, birkaç aydır cihazlarda hybird mod sorunu yaşanıyor. Bu sorun nedeniyle video düzenleme programları çalışmıyor, oyunlar açılmıyor ve kısacası RTX 4060 ekran kartı gerektiği gibi çalışmıyor. Şu an için tek çözüm, cihazı discrete moda almak; ancak bu da pil ömrünün azalmasına sebep oluyor. Bu soruna farklı bir çözüm bulan var mı? Ne yapmamız gerekiyor?

hocam 4060 victus 16 kullanıyorum graphic ayarı: hybrid,performance ayarı: balanced da kullanıyorum oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum.

hocam 4060 victus 16 kullanıyorum graphic ayarı: hybrid,performance ayarı: balanced da kullanıyorum oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum.
win11 24h2 kullanıyorum

Grafik kartı hybrid + Performans balanced kullanıyorum. Sorunun neden olduğunu bilmiyorum ama arada sırada Adobe Elements(Photoshop'un kısılmış versiyonu) çöküyor.

Forumda birkaç kişininde bu sorunu yaşadığını gördüm için konuyu açtım. Yaşadığım bu soruna çözüm bulamadım hiç bir şekilde

Forumda birkaç kişininde bu sorunu yaşadığını gördüm için konuyu açtım. Yaşadığım bu soruna çözüm bulamadım hiç bir şekilde
Ben çok ucuza aldım o yüzden sorun etmiyorum. Aksi halde HP Victus serisine para vermem :/

Oyunlara veya video edit programlarına (örnek: Capcut) girebiliyor musunuz?
Geceleri 48 kişilik serverda(Lagları anların diye sayı verdim.) Csgo2 oynuyorum sorun yok. Capcut dün video düzenledim yine sorun yok. Format attınız ve tüm yazılımları güncellediniz mi?

Hocam çözüm olarak açtığım konulara bakabilirsiniz. İşlemci için daha eski bir sürücü kurdum ve yanında gelen uygulamaların tiklerini kaldırdım.

Hocam çözüm olarak açtığım konulara bakabilirsiniz. İşlemci için daha eski bir sürücü kurdum ve yanında gelen uygulamaların tiklerini kaldırdım.
Link atabilir misiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…