HP Victus 16 i5-14500HX alınır mı?

Bütçe
42.000
Hocam görüşleriniz için teşekkür ederim. Şu an 15IAX9 12450HX alıp 1TB+16 GB RAM veya attığım Victus arasındayım. Sanırım Victus'u alacağım hem adaptörle uğraşmam hem de içimde rahat etmiş olur. Yine görüşleriniz olursa duymak isterim.

Hocam benim attığım da 2. M.2 SSD slotu bulunuyor ondan dolayı tercih etmeyi düşünüyorum.

Hocam LOQ'un 3 özelliği var Ekran, tasarım ve fiyat gerisinde hep victus önde. Ben sırf ekran ve tasarım için aldım ancak şuan bu ikisinin de çok saçma gereksiz istekler olduğunu düşünüyorum çünkü ekrana baktığım için tasarımı görmüyorum bile.

Ekrana gelirsek bir rengi biraz daha gerçeğe yakın görüyorsun bundan önce tn panelli ideapadim vardı inan bana ikisi arasında yan yana getirmezsem gram fark hissetmem öyle söyleyeyim bu %62 vs %100 olayları sadece profesyonel insanlar içinmiş bizim için değil yani.

Kısaca bu ikisi hariç her konuda victus daha gelişmiş donanımları kullanıyor bariz açık ve net.

Fiyat olarakta fark var tabii ki ancak şimdi düşünüyorum da 5 bin daha verip güzel bir victus 16 alabilirmişim.

Bu arada geçen ay bu cihaz bana +1tb sdd ve +16gb ram eklemesiyle totalde 35bin tlye denk geldi.

Ziraat Bankkart Bin tl bankkart lira kampanyasını da kullanabilirsin. Ben bu sayede 32ye aldığım cihazda bin tl bankkart avantajı kaptım 31 bine denk geldi i5 12450hx 4060 8gb ramli loq.

Hocam attığım ürün sadece Trendyol'da geçerli sanırım bunu sağlamıyorlar ama attığınız için teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum biraz daha verip daha sorunsuz bir laptop alacağım görüşleriniz içinde ayrıca teşekkürler.

Attığınız trendyolda geçerli olan ney hocam baya şey atıldı karıştırdım artık

Yanlış bilgi
SSD artmıyor sanırım hocam o cihazda yoksa rahat alınır.
Artabiliyor, tek slotlu modeller S0XXXNT modelleri, S1XXXNT modellerinde boşta slot var.

Yanlış bilgi, AMD işlemcili hiçbir Victus'da 2. slot yok. S1002NT örneğin.
İçini atabilir misiniz örnek olarak? Sadece 2023 AMD ve bazı Intel modellerinde ikinci SSD slotu yok.

İçini atabilir misiniz örnek olarak? Sadece 2023 AMD ve bazı Intel modellerinde ikinci SSD slotu yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…