HP Victus 16 i7-14700HX RTX 4070 alınır mı?

Magnetoz

Hectopat
Herkese günaydın!
Günlük kullanım ve FM25 oynamak için oyuncu laptopu almak istiyorum. Donanımı güncel bir laptop almak istiyorum. Karşıma HP markasının Victus modeli çıktı. Muadilleri ile arasında ciddi fiyat farkı var.
Bu ürün hakkında bilgi sahibi veya daha önceden kullananlar fikirlerini yazabilirler mi?

Alınmaz, sadece FM25 için aşırı pahalı ve 14. nesil Intel mobil işlemciler ısınıyor ve sorunlu gibi söylentiler de var, bu laptopun 7840HS veya 7640HS işlemcili modelleri daha uygun ve yeterli.

Ryzen 7 7840HS RTX 4060 olan modeli kullanıyorum. Oyun performansı olarak kesinlikle işinizi görür ama çok kalitesiz bir laptop. Soğutma sistemini geliştirmek yerine işlemciye limit koyuyorlar. Plastiği çöp. Daha 2.ayında ekran çerçevesinin kasada kalıcı iz yaptığını fark ettim, daha fazla ilerlemesin diye işe gidip gelmek harici ekranı kapatmıyorum bile artık. RTX 4060'lı Acer Nitro 16'lara bakmanızı tavsiye ederim, 4070 ile çok büyük bir performans farkı yok.

Victus performans açısından gayet iyi düzeyde alınır ancak rtx 4070 mobil gpu bana hiç sıcak gelmiyor. Rtx 4060 ile arasındaki fiyat farkını hak ettiğini düşünmüyorum.
Victus güzel bir cihaz, alınır. Eğer pil ömrü önemliyse amd işlemcili olanına bakın, performans önemliyse intel işlemcili olanı alın
Sogutma performansı olarak victus rakipsiz denilebilir. Acer nitro veya asus tuf serisine gore çok daha serin çalışıyor. Alternatif olarak lenovo loq serisine de bakabilirsiniz ama 50k bütçede güzel bir loq yok

Alınmaz, sadece FM25 için aşırı pahalı ve 14. nesil Intel mobil işlemciler ısınıyor ve sorunlu gibi söylentiler de var, bu laptopun 7840HS veya 7640HS işlemcili modelleri daha uygun ve yeterli.
Uzun süre kullanmak için güncel donanıma sahip laptop almak istiyorum.

Kasa kalitesi o kadar kötü mü gerçekten?

Kasa kalitesi o kadar kötü mü gerçekten?
Beklentiniz yüksekse elbette kötü gelecektir ama öyle anında kırılacak vs gibi bir durum yok. Fiyatına göre normal bir kasaya sahip. Kafanızda soru işareti varsa teknosa vb mağazalara gidip kendiniz bakın beklenti çok öznel bir durum

Nitro serisi daha güzel bir ekrana sahip olsa da soğutma açısından Victus kadar başarılı değil ve çok fazla fan sesi olduğuna dair şikayet var.

Hocam arkadaşın kafasını karıştırma. Bu modelin soğutması Victus 16'dan geri kalmaz, zaten Ryzen 7000 ve 8000 HS serisi işlemciler çok ısınmıyorlar. Ekran kartı da her oyun için yeterli şu an.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ar-nh-qruey-003-fiyati,773774765.html[/QUOTE]
Hocam arada 7500₺ fiyat farkı var.
Sizce değer mi? İşlemcide HX ve HS farkı var. Ekran kartında 4060 ve 4070 farkı var.

Bu ürün nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…