Merhaba değerli hocalarım HP Victus 16 e-1001NT model laptopum için.
Termal pad alıp uygulamayı düşünüyorum vereceğim linkteki ürün orijinal mi?
Ve 152 TL'lik fiyat yeterli olur mu?
Merhaba değerli hocalarım HP Victus 16 e-1001NT model laptopum için.
Termal pad alıp uygulamayı düşünüyorum vereceğim linkteki ürün orijinal mi?
Ve 152 TL'lik fiyat yeterli olur mu?
benim attığım Pullsar PTM’i ben aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. 30W kullanımda sıcaklık 100 dereceydi, 60W’ta ise 92 dereceye düştü. Yine de istersen Honeywell tercih edebilirsin. Ürün bedelinin yaklaşık %60’ı kadar vergi ödersin. Eğer kargo ücreti varsa, o da sepette görünür. Toplam fiyatı sepetin sonunda görebilirsin.
Benim attığım pullsar PTM'i ben aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. 30W kullanımda sıcaklık 100 dereceydi, 60W'ta ise 92 dereceye düştü. Yine de istersen Honeywell tercih edebilirsin. Ürün bedelinin yaklaşık %60'ı kadar vergi ödersin. Eğer kargo ücreti varsa, o da sepette görünür. Toplam fiyatı sepetin sonunda görebilirsin.
Yapay zeka ile bir bakayım tahmini fiyat ne verecek diye 641 TL'ye denk geliyor eğer verdiği tahminler doğru ise astarı yüzünden pahalı olacak Türkiye içinde başka önerebileceğiniz alternatifler var mı hocam.
Yapay zeka ile bir bakayım tahmini fiyat ne verecek diye 641 TL'ye denk geliyor eğer verdiği tahminler doğru ise astarı yüzünden pahalı olacak Türkiye içinde başka önerebileceğiniz alternatifler var mı hocam.