Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.899 Makaleler 9 Çözümler 1.035 2 Mart 2023 #11 Aynı RAM'den 2 adet alacağın için uyumlulukta sıkıntı çıkmayacaktır.
sabaholmadan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #12 erme dedi: Evet, uyumlu. Aynı modelden almalısınız RAM'i. Genişletmek için tıkla... SSD'de uyumlu değil mi? Mevcut SSD'yi çıkartmak zorunda kalmayacağım sanırım.
erme dedi: Evet, uyumlu. Aynı modelden almalısınız RAM'i. Genişletmek için tıkla... SSD'de uyumlu değil mi? Mevcut SSD'yi çıkartmak zorunda kalmayacağım sanırım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Mart 2023 #13 sabaholmadan dedi: SSD'de uyumlu değil mi? Mevcut SSD'yi çıkartmak zorunda kalmayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Uyumlu. Çıkartmanız gerekmez, boşta yuva var.
sabaholmadan dedi: SSD'de uyumlu değil mi? Mevcut SSD'yi çıkartmak zorunda kalmayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Uyumlu. Çıkartmanız gerekmez, boşta yuva var.
sabaholmadan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #14 Artoria Pendragon dedi: Aynı RAM'den 2 adet alacağın için uyumlulukta sıkıntı çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam 2x4 - 2x8 RAM arasında oyunlarda fark yaratır mı ekran kartı RTX3050. erme dedi: Uyumlu. Çıkartmanız gerekmez, boşta yuva var. Genişletmek için tıkla... SSD sipariş verdim. Şimdi RAM sipariş edeceğim. Bunları kendim evde takabilir miyim acaba?
Artoria Pendragon dedi: Aynı RAM'den 2 adet alacağın için uyumlulukta sıkıntı çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam 2x4 - 2x8 RAM arasında oyunlarda fark yaratır mı ekran kartı RTX3050. erme dedi: Uyumlu. Çıkartmanız gerekmez, boşta yuva var. Genişletmek için tıkla... SSD sipariş verdim. Şimdi RAM sipariş edeceğim. Bunları kendim evde takabilir miyim acaba?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.899 Makaleler 9 Çözümler 1.035 2 Mart 2023 #15 Takabilirsin. sabaholmadan dedi: Hocam 2x4 - 2x8 RAM arasında oyunlarda fark yaratır mı ekran kartı RTX3050. Genişletmek için tıkla... Yaratır tabii ki de, 8 GB yetersiz.
Takabilirsin. sabaholmadan dedi: Hocam 2x4 - 2x8 RAM arasında oyunlarda fark yaratır mı ekran kartı RTX3050. Genişletmek için tıkla... Yaratır tabii ki de, 8 GB yetersiz.
sabaholmadan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #16 Artoria Pendragon dedi: Takabilirsin. Yaratır tabii ki de, 8 GB yetersiz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, tornavida gerekli bir tek sanırım. Yeni kiracıyım da o da yok, onu da sipariş vermem gerekecek. Artoria Pendragon dedi: Takabilirsin. Yaratır tabii ki de, 8 GB yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sizin attığınız linkte RAM CL20, bendeki CL22 sanırım uyumlu olur mu ki?
Artoria Pendragon dedi: Takabilirsin. Yaratır tabii ki de, 8 GB yetersiz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, tornavida gerekli bir tek sanırım. Yeni kiracıyım da o da yok, onu da sipariş vermem gerekecek. Artoria Pendragon dedi: Takabilirsin. Yaratır tabii ki de, 8 GB yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sizin attığınız linkte RAM CL20, bendeki CL22 sanırım uyumlu olur mu ki?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.899 Makaleler 9 Çözümler 1.035 2 Mart 2023 #17 sabaholmadan dedi: Anladım hocam, tornavida gerekli bir tek sanırım. Yeni kiracıyım da o da yok, onu da sipariş vermem gerekecek. Hocam bir de sizin attığınız linkte RAM CL20, bendeki CL22 sanırım uyumlu olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Aynı RAM'den 2 adet alacağın için, uyumlu olacaktırlar. Eğer CL22 olandan alacaksan aynısından alacaksın 2 tane.
sabaholmadan dedi: Anladım hocam, tornavida gerekli bir tek sanırım. Yeni kiracıyım da o da yok, onu da sipariş vermem gerekecek. Hocam bir de sizin attığınız linkte RAM CL20, bendeki CL22 sanırım uyumlu olur mu ki? Genişletmek için tıkla... Aynı RAM'den 2 adet alacağın için, uyumlu olacaktırlar. Eğer CL22 olandan alacaksan aynısından alacaksın 2 tane.
sabaholmadan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #18 Artoria Pendragon dedi: Aynı RAM'den 2 adet alacağın için, uyumlu olacaktırlar. Eğer CL22 olandan alacaksan aynısından alacaksın 2 tane. Genişletmek için tıkla... Benim mevcut RAM'lar CL22 sanırım. CL20 olsa da sıkıntı çıkmaz yani.
Artoria Pendragon dedi: Aynı RAM'den 2 adet alacağın için, uyumlu olacaktırlar. Eğer CL22 olandan alacaksan aynısından alacaksın 2 tane. Genişletmek için tıkla... Benim mevcut RAM'lar CL22 sanırım. CL20 olsa da sıkıntı çıkmaz yani.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.899 Makaleler 9 Çözümler 1.035 2 Mart 2023 #19 sabaholmadan dedi: Benim mevcut RAM'lar CL22 sanırım. CL20 olsa da sıkıntı çıkmaz yani. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.
sabaholmadan dedi: Benim mevcut RAM'lar CL22 sanırım. CL20 olsa da sıkıntı çıkmaz yani. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.