HP Victus 16 ısınır mı?

p3x69

Hectopat
Bu laptopu almayı planlıyorum. Fakat Victus için forumda birçok konu açılmış termal macundan dolayı ısınma problemi olduğu hakkında. Şimdiye kadar hiç laptop kullanmadım ve termal macununu değiştirme topuna girmek istemiyorum. Bu tip bir sorun yaşayan (veya yaşamayan) oldu mu?

Bunu alıp RAM SSD takviyesi yapmak daha mantıklı olacaktır bence zaten Victus'a da RAM SSD takviyesi gerekecek.

Yani yaz aylarında İzmir'deyim ben açılır açılmaz 50° görüyor oyun açar biraz zorlarsam 80° görüyor anında. Kış aylarında bir problem yaşamıyorum maksimum 75° görüyor. Diğer laptoplarda durum nasıl bilmiyorum. Bana yaz aylarından dolayı normal gelmişti hava zaten 40°.

RTX 4050 yerine biraz daha bütçe ekleyip 4060 almanı tavsiye ederim.

RTX 4050 yerine biraz daha bütçe ekleyip 4060 almanı tavsiye ederim.

Bütçemi zaten aşırı zorladım. Harici SSD almayı planlıyorum Victus'a yer ihtiyacı hissettiğimde, RAM'e gerek yok.

Bütçemi zaten aşırı zorladım. Harici SSD almayı planlıyorum Victus'a yer ihtiyacı hissettiğimde, RAM'e gerek yok.

RAM SSD kapasitesi aynı zaten fiyat olarak da aynılar 4060 tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

31'e 4060'lı laptop almak daha mantıklı.

RAM SSD kapasitesi aynı zaten fiyat olarak da aynılar 4060 tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
i5 12450h işlemcili laptopa o para verilmez.

Baktığın laptopun 1 tb hali daha ucuza var bunu da alabilirsin.

Hocam Acer Nitro 5'lerde nerede görsem ısınma probleminden muzdarip herkes kendi kuzeniminde Acer'ı vardı bu sebepten sattı. Eğer Acer alacaksan bu konuyu bir araştır.

Isınır, çok ısındığı zaman işlemci performansı kısıtlayıp performansı düşürür,bazen hiç yoktan yapar. İyi şanslar HP ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…