HP Victus 16 kapak gıcırtısı sorun oluşturur mu?

Zeerix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün elime geldi kapak açarken hafif gıcırtı yapıyor. Bir sorun oluşturur mu rahatsız edici bir şey değil ve normal mi acaba?

Ben 1 senedir kullanıyorum ama masada durduğu için çok aç kapat yapmadım ses yok bende. Bakıma gönderdiğinde menteşe değişimi veya yağlama yaparlar muhtemelen ücretsiz

Bilemedim. Bende yok böyle bir durum. Ama dış malzemesi zaten çok sağlam değil cihazın. Bende de menteşesi biraz sert. Cihazın ekranı yamuluyor neredeyse kaldırırken.

Kapağı kaldırırken zorlanıyor mu yoksa rahat bir şekilde mi açıyorsunuz? Eğer zorlanarak açılıyorsa menteşe yuvalarında problem olabilir, benzer sorunu farklı bir laptopta yaşamıştım.

Kapağı kaldırırken zorlanıyor mu yoksa rahat bir şekilde mi açıyorsunuz? Eğer zorlanarak açılıyorsa menteşe yuvalarında problem olabilir, benzer sorunu farklı bir laptopta yaşamıştım.
Rahatça açıyorum bir sıkıntı yok sadece hafif bir gıcırtı

Ben 1 senedir kullanıyorum ama masada durduğu için çok aç kapat yapmadım ses yok bende. Bakıma gönderdiğinde menteşe değişimi veya yağlama yaparlar muhtemelen ücretsiz

Bilemedim. Bende yok böyle bir durum. Ama dış malzemesi zaten çok sağlam değil cihazın. Bende de menteşesi biraz sert. Cihazın ekranı yamuluyor neredeyse kaldırırken.
Açarken çok hafif bugün aldım bir kaç gün kullanıp geçmez ise göndereceğim

Son düzenleme:
Rahatça açıyorum bir sıkıntı yok sadece hafif bir gıcırtı.

Anladım o zaman pek bir problem olmaz, laptopu çok sık bir yere taşımıyorsanız masa da duruyorsa kapağı açık durursa iyi olur.

Rahatça açıyorum bir sıkıntı yok sadece hafif bir gıcırtı

Açarken çok hafif bugün aldım bir kaç gün kullanıp geçmez ise göndereceğim
Hocam ne yaptınız sorun geçti mi bende de aynı problem var sıkıntı çıkardı mı size

Ne gibi sorunlar oldu.

Ekranın panelinin sol tarafı hafif oturmamıs bastırdıgımda iileri geri yapıyor 15 gun sonra fark ettim iade etmeye ederimde bu amazona iade edecegim 4.laptop olacak banlarlar diye korkuyorum garantiye gotureceğim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…