mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2024 #1 HP Victus 16 kullanıyorum kapağı kapattıktan sonra fanlar çalışıyor ve klavye ışığı sönmüyor nasıl ayarlarım?
HP Victus 16 kullanıyorum kapağı kapattıktan sonra fanlar çalışıyor ve klavye ışığı sönmüyor nasıl ayarlarım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.671 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 23 Aralık 2024 #2 mettozbey dedi: HP Victus 16 kullanıyorum kapağı kapattıktan sonra fanlar çalışıyor ve klavye ışığı sönmüyor nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Merhaba. BIOS üzerinde Power On When Lid is Open seçeneği varsa bunu Disabled yaparsanız sorun çözülecektir.
mettozbey dedi: HP Victus 16 kullanıyorum kapağı kapattıktan sonra fanlar çalışıyor ve klavye ışığı sönmüyor nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Merhaba. BIOS üzerinde Power On When Lid is Open seçeneği varsa bunu Disabled yaparsanız sorun çözülecektir.